Airbnb pakalpojumi

Siena – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Siena – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Frančesko augstas kvalitātes itāļu virtuve

25 gadu pieredze es pilnveidoju savas prasmes restorānu virtuvēs Itālijā Romā un Toskānā. Es specializējos kā šefpavārs Istituto Alberghiero di Chianciano Terme. Esmu rīkojis maltītes un pasākumus vadītājiem un svarīgiem personāžiem ekskluzīvās vietās.

Pavārs

Roberto Toskānas un Kampānijas garšas

20 gadu pieredze Esmu profesionāls šefpavārs ar pieredzi viesmīlības un restorānu jomā. Es trenējos kulinārijas institūtos un praktiskā pieredzē ar ģimenes tradīcijām. Es pasniedzu enogastronomiju viesmīlības institūtā, daloties savās zināšanās par vīnu un ēdienu.

Pavārs

Rafaeles un Džovannas Toskānas kulinārija

25 gadu pieredze picērijas īpašnieks un šefpavārs prestižās viesnīcās Florencē. Profesionālā kvalifikācija ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem. Es strādāju kopā ar savu sievu kā privāts šefpavārs.

Pavārs

Roberto uzlabotā itāļu kulinārija

Ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi kulinārijas pasaulē esmu padarījusi savu aizrautību. Es piedzimu Neapolē, un jau no mazotnes es elpoju savas mājas virtuves smaržas: tā bija mana vecmāmiņa, kas man piešķīra mīlestību pret tradicionālajiem neapoliešu ēdieniem, kas joprojām atspoguļo mana kulinārijas stila saknes. Pēc viesnīcu skolas apmeklēšanas man bija iespēja strādāt liela prestiža viesnīcās un restorānos, kur es pilnveidoju savas tehniskās prasmes un padziļināju viesmīlības mākslu. Šodien es turpinu izbaudīt virtuvi ar tādu pašu entuziasmu kā jebkad agrāk. Es mācu bērniem, kuri vēlas doties šajā ceļā, un piedāvāju ekskluzīvu šefpavāra pakalpojumu mājās, ienesot autentiska piedzīvojuma kvalitāti, profesionalitāti un siltumu tieši manu klientu mājokļos.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē