Airbnb pakalpojumi

Nice – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Nice – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Nice

Franču brokastis, ko piedāvā Emma

Esmu Emma, aizrautīga mājas šefpavāre, tiešsaistes kulinārijas nodarbību rīkotāja, Kotdazīras iedvesmoto bonbonu radītāja un mūža ēdiena mīļotāja, kuras uzdevums ir radīt prieku un izplatīt laimi franču virtuvē. Man ēdiens nav tikai garša - tas ir saistīts ar autentiskām tradīcijām un mīlestību - garu, kas dzīvo katrā kumosā, ko pasniedzu. Es uzskatu, ka ikvienam vajadzētu izjust franču ēdiena burvību, un man patīk radīt neaizmirstamus mirkļus, kas satuvina cilvēkus. Esmu franču etiķetes, mākslas un kulinārijas stāstnieka pazinējs, kurš stāsta par katra ēdiena vēsturi un nozīmi, padarot mana mājokļa apmeklējumu par unikālu Parīzes iedvesmotu tikšanos ar franču viesmīlību, ko atceraties vēl ilgi pēc tam, kad esat pametis Kotdazūru.

Pavārs

Viktora barošana ar Apziņiem

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudiél' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'a prAs, šefpavārs, šīs zemes meklētājs un aizbildnis, esmu pavadījis gadus, radot pieredzi, kas savieno cilvēkus ar dabu, izmantojot ēdienu. Es dzīvoju šajā zemē visu gadu, audzēju paši savu produkciju, baroju savvaļas garšaugus un gatavoju tikai ar sastāvdaļām no vietējiem, ētiskiem avotiem. Esmu arī sēklu taupīšanas kolektīva līdzprezidente, kas aktīvi strādā, lai saglabātu bioloģisko daudzveidību un pārtikas mantojumu. Šis nav blakusprojekts - tas ir mans dzīves darbs. Mana dziļā saikne ar šo vietu, tās garšām un ritmiem ļauj man piedāvāt patiesi autentisku un barojošu exéparé des repas pour l 'équipe de Kill Bill pendant le Festival de Cannes.

Pavārs

Nice

Gardēžu vēlās brokastis, ko piedāvā Emma

Esmu Emma, aizrautīga mājas šefpavāre, tiešsaistes kulinārijas nodarbību rīkotāja, Kotdazīras iedvesmoto bonbonu radītāja un mūža ēdiena mīļotāja, kuras uzdevums ir radīt prieku un izplatīt laimi franču virtuvē. Man ēdiens nav tikai garša - tas ir saistīts ar autentiskām tradīcijām un mīlestību - garu, kas dzīvo katrā kumosā, ko pasniedzu. Es uzskatu, ka ikvienam vajadzētu izjust franču ēdiena burvību, un man patīk radīt neaizmirstamus mirkļus, kas satuvina cilvēkus. Esmu franču etiķetes, mākslas un kulinārijas stāstnieka pazinējs, kurš stāsta par katra ēdiena vēsturi un nozīmi, padarot mana mājokļa apmeklējumu par unikālu Parīzes iedvesmotu tikšanos ar franču viesmīlību, ko atceraties vēl ilgi pēc tam, kad esat pametis Kotdazūru.

Pavārs

Gardēžu maltīte ar dienvidu garšām Ziemassvētkos

30 gadu pieredze esmu strādājis prestižās Côte d 'Azur iestādēs. Es mācījos Pola Valerī viesnīcas skolā Mentonā. Es rīkoju jumta terases kulinārijas nodarbību 125 cilvēkiem.

Pavārs

Gardēžu vakariņas, ko piedāvā Džakopo

17 gadu pieredze es veidoju ar Michelin zvaigznēm novērtētas kvalitatīvas maltītes kā privāts šefpavārs starptautiskiem klientiem. Es studēju Artusi gastronomijas skolā Ziemeļitālijā. Es biju daļa no komandas, kas palīdzēja restorānam Donatella sasniegt Michelin vērtējumu zvaigznēs.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē