Airbnb pakalpojumi

Cannes – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Cannes – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Franču virtuve, ko piedāvā Frederiks

10 gadu pieredze Esmu kulinārijas eksperte, kas aizraujas ar personalizētas pieredzes radīšanu. Es iemācījos gatavot kopā ar vecmāmiņu, pēc tam pilnveidoju savas prasmes profesionālajās virtuvēs. Es gādāju par centību un aizrautību, radot personalizētus piedzīvojumus katram pasākumam.

Pavārs

Gardēžu maltīte ar dienvidu garšām Ziemassvētkos

30 gadu pieredze esmu strādājis prestižās Côte d 'Azur iestādēs. Es mācījos Pola Valerī viesnīcas skolā Mentonā. Es rīkoju jumta terases kulinārijas nodarbību 125 cilvēkiem.

Pavārs

Valentīna mūsdienu franču un Vidusjūras reģiona virtuve

10 gadu pieredze Esmu strādājis ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos. Es mācījos Ferrandi Paris un Le Cordon Bleu, kā arī ar Michelin zvaigznēm novērtētos restorānos. Es pilnveidoju savas prasmes ar Michelin zvaigznēm novērtētajā Ze Kitchen Gallery (1*) un Hotel Le Bristol.

Pavārs

Fusion vakariņas Franču Rivjērā, ko piedāvā Marks

30 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kuram patīk vietējās sastāvdaļas virtuves pieejai. Es mācījos Régis Marcon kulinārijas skolā un gatavoju ēdienu Luberonā un Franču Rivjērā. Esmu strādājis ar La Belle Assiette un Take A Chef un sadarbojos ar Régis Marcon.

Pavārs

Gardēžu vakariņas, ko piedāvā Džakopo

17 gadu pieredze es veidoju ar Michelin zvaigznēm novērtētas kvalitatīvas maltītes kā privāts šefpavārs starptautiskiem klientiem. Es studēju Artusi gastronomijas skolā Ziemeļitālijā. Es biju daļa no komandas, kas palīdzēja restorānam Donatella sasniegt Michelin vērtējumu zvaigznēs.

Pavārs

Emanuela luksusa vakariņas Franču Rivjērā

40 gadu pieredze esmu strādājis kā personīgais šefpavārs Kannās, Sentropēzā, Antibās un Franču Rivjērā. Es mācījos Starptautiskajā kulinārijas skolā Fransuā Rabelais un strādāju visā pasaulē. Esmu strādājis ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos un populārākajās vietās Minhenē, Parīzē un Čikāgā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē