Airbnb pakalpojumi

Marseille – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Marseille – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Marseille

Izcila Stanislas maltīte

Aizraujas ar gastronomiju un ar vairāk nekā 7 gadu pieredzi šajā profesijā es piedāvāju īpaši pielāgotu kulinārijas pieredzi, apvienojot izcilību, radošumu un viesmīlību. Es izvēlos izcilas sastāvdaļas no vietējiem ražotājiem un cildinu tās ar izsmalcinātām metodēm. Kā privāts šefpavārs es rūpējos par visu pakalpojumu - no produktu iegādes līdz šķīvju ģērbšanai un uzkopšanai, lai mani klienti varētu maksimāli izmantot savu mirkli. Katra maltīte kļūst par ekskluzīvu piedzīvojumu, kas ir lieliski piemērots privātām vakariņām, īpašam pasākumam vai privātai tikšanās reizei. Mans mērķis: nogādāt augsto virtuvi jūsu mājoklī bez ierobežojumiem, ar eleganci un vienkāršību.

Pavārs

Marseille

Piedzīvojiet piedzīvojumu kopā ar ekoloģiski iesaistītu šefpavāru

Esmu privāts pavārs un ēdināšanas uzņēmums, kam ir apņēmīga un sezonāla virtuve. Esmu pieradis visu organizēt no nulles, lai viesiem nekas nebūtu jāuztraucas. Mana pieeja apvieno kulinārijas zinātību, viesmīlību un uzmanību detaļām. Mani atšķir mana spēja radīt siltas un garšīgas maltītes nepiespiestā gaisotnē, vienlaikus demonstrējot vietējos un atbildīgos produktus. Man patīk gatavot tā, it kā man būtu tuvinieki: ar rūpību, dāsnumu un sirsnību. Šī piedzīvojuma rīkošana man ir iespēja likt jums izbaudīt īstu mājīguma un prieka mirkli prom no restorāna stresa vai stingrajiem kodiem. Jūsu mājoklī vai tūristu mītnē es rūpējos par ēdiena pagatavošanu, galda uzstādīšanu, virtuves uzkopšanu.

Pavārs

Tomasa privātas vakariņas

20 gadu pieredze esmu strādājis dažādās iestādēs, tostarp ar zvaigznīti novērtētos restorānos un luksusa viesnīcās. Es nopelnīju savu BEP restorānu un CAP Cuisine sertifikātus. Sākotnēji no Francijas mana karjera ir aizvedusi mani pāri Spānijai un Čehijai.

Pavārs

Marseille

Laura globālā gastronomija

15 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kurš aizraujas ar unikālu un gardu kulinārijas piedzīvojumu radīšanu. Es mācījos kulinārijas skolā un Les Arcenaulx Marseļā. Es strādāju par konditoru un ar Michelin zvaigznēm novērtētā vietā Gherkin Londonā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē