Airbnb pakalpojumi

Como – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Como – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Manuela mājas maltītes

Divdesmit gadu pieredze luksusa viesnīcu un Michelin zvaigžņu restorānu virtuvēs Āzijā, Tuvajos Austrumos, Amerikas Savienotajās Valstīs, Ziemeļeiropā, Karību jūras reģionā un Itālijā. No kulinārijas skolas svaiga mācekļa līdz kļūt par šefpavāru, kas vada brigādi, es vienmēr ar vislielāko apņēmību esmu vērsusies pie savas aizraušanās ar smalku virtuvi. Tomēr, kopš esmu apņēmusies strādāt tikai kā privāts šefpavārs, es varu koncentrēt visu savu enerģiju uz viesu apkalpošanu. Izveidojot ēdienkartes, kas pielāgotas viņu konkrētajām vajadzībām, mana starpkontinentālā pieredze ir ļāvusi man uzņemt klientus no dažādām valstīm, izprotot viņu gaumi un pielāgojot savu virtuvi viņu kultūrai.

Pavārs

Vīna degustācija un Loras piedzīvojumi virtuvē

"VĪNS RUNĀ VALODĀ, KO ZINA VISA PASAULE" ( Laura ) Es patiesi ticu, ka vīns sniedz mieru un vieno cilvēkus. Es iedomājos paņemt vīnu no sava Monferrato pie Komo ezera. Es nāku no Pjemontas un kopš 2018. gada dzīvoju Komo. Man patīk šis ezers, es zinu, kādas emocijas jūs izjūtat, ierodoties, un no jūsu brīvdienu mājas jūs varat baudīt skatu. Tāpēc, ņemot vērā šo skaisto atmosfēru, es domāju, ka jūs piedzīvosiet pilnīgi itāļu pieredzi. Man patīk gatavot vecmāmiņu receptes, man patīk atklāt itāļu rokdarbus. Man ir daudzi draugi, nelieli uzņēmumi ar ģimenes stāvokli, kas man sūta savus produktus no visas Itālijas. Tāpēc es piedāvāju savu ēdienkarti ar visu savu aizrautību un pieredzi. Es apvienoju katru ēdienu ar vīna pudeli no mana Monferrato (Piedmonte). Es zinu, ka jūs jau esat ziņkārīgs, es jau ar nepacietību gaidu tikšanos ar jums

Pavārs

Vidusjūras garšas, ko piedāvā personīgais šefpavārs Luca

Pēc desmit gadu ilgas uzturēšanās mana strukturētā karjeras ceļa attīstībā mana lielākā aizraušanās - ēdiens un kulinārija - šodien mana lielākā aizraušanās - ēdiens un kulinārija - beidzot ir mans bizness. Dalība dažās Masterchef epizodēs, ilgais mācību laiks Food Genius akadēmijā Milānā, kā arī smagais darbs ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos un citās smalkās godalgotās vakariņotājās... tas viss ir padarījis mani par ļoti motivētu, aizrautīgu un profesionālu personīgo šefpavāru kopš 2016. gada.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē