Airbnb pakalpojumi

Florence – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Florence – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Florence

Luksusa vakariņas ar šefpavāru Antonio Patella

9 gadu pieredze, es mācījos slavenajā ALMAS skolā un strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos. Es mācījos ALMAS skolā un mācījos populārākajos restorānos San Domenico un Enrico Bartolini. Pēc ALMAS skolas un darba divos ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos es gatavoju ēdienu visā pasaulē.

Pavārs

Florences vakariņas mutē pie Valērijas galda

Es piedāvāju unikālus un pārveidojošus piedzīvojumus viesiem no visas pasaules. Esmu mājas pavārs un pasākumu rīkotājs. Zīmolu un viesmīlības konsultants. Kulinārija ir veids, kā es izsaku mīlestību pret citiem. Domāju, ka labam ēdienam vajadzētu justies kā samīļotam. Aiz katra no mūsu iecienītākajiem ēdieniem ir bērnības atmiņa, īpašs notikums, stāsts, ko pastāstīt. Man patīk šāda veida sajūta ēdienā un gatavot ar augstas kvalitātes sastāvdaļām. Andrea, mans partneris, ir profesionāls mūziķis. Viņš mantoja savu aizraušanos ar ēdienu no vectēva, profesionāla šefpavāra, kurš viņam iemācīja tradicionālās itāļu virtuves mākslu. Viņš ir trešā līmeņa absolvējis someljē no Itālijas Someljē asociācijas. Kopā mēs nolēmām atvērt savas mājas durvis jauniem draugiem, ēdienu cienītājiem un līdzīgi domājošiem ceļotājiem, lai dalītos savās kaislībās un redzējumā par labu dzīvi.

Pavārs

Rafaeles un Džovannas Toskānas kulinārija

25 gadu pieredze picērijas īpašnieks un šefpavārs prestižās viesnīcās Florencē. Profesionālā kvalifikācija ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem. Es strādāju kopā ar savu sievu kā privāts šefpavārs.

Pavārs

Florence

Valentīnas itāļu garšas

Esmu aizrautīgs vietējais someljē, kā arī šefpavārs, kurš ir strādājis slavenos itāļu restorānos un viesnīcās. Es ar entuziasmu dalos savās zināšanās par vīnu un ēdienu. Es apvienoju Toskānas receptes, aizraušanos ar vietējām un bioloģiskajām sastāvdaļām un vīna degustāciju, radot unikālu apvienojumu. Es absolvēju kulinārijas skolu Florencē, un man ir 13 gadu pieredze kā šefpavāram Esmu Itālijas Someljē asociācijas (AIS) biedrs kā someljē un degustētājs.

Pavārs

Radoša Toskānas kulinārija, ko piedāvā šefpavāre Marija Virdžīnija

Trīs gadu pieredze Uzaugot savā restorānā, es apguvu tradicionālās Toskānas virtuves pamatus. Es pabeidzu specializācijas nodarbības visā Itālijā. Esmu Loft, Via della Paz 42, īpašnieks un šefpavārs.

Pavārs

Šefpavāra Džakomo Petri gardēžu vakariņas

Es mācījos viesnīcu skolā kā jaunietis, tad gadu gaitā studēju starptautisko virtuvi, apmeklējot meistarklases kopā ar vadošajiem šefpavāriem, lai apgūtu progresīvas ēdiena gatavošanas metodes un sistēmas. Mana aizraušanās un aicinājums gatavot uz kurināmo manu kā privāta profesionāla šefpavāra profesiju. Mans privātais šefpavāru bizness ir atzīts valsts līmenī un darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, un tas ir ļoti pieprasīts Toskānā, kur tas ir līderis.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē