
Airbnb pakalpojumi
Milāna – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Milāna – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Milāna
Džulo itāļu vakariņas
10 gadu pieredze es studēju kulinārijas mākslu, strādāju ārzemēs un man piederēja savs restorāns. Pēc kursiem man bija praktiska pieredze restorānos Eiropā. Esmu pagodināts, ka prese mani atzīst par savu personīgā šefpavāra darbu.

Pavārs
Corsico
Taste of the World by Diego
11 gadu pieredze esmu strādājis pieczvaigžņu viesnīcās un restorānos, kas atzīti. Es studēju gastronomiju Bogotas Politehnikā un Universidad del Sinú. Es strādāju restorānā, kas pieder slavenam futbolistam Ivanam Ramiro Kordovai.

Pavārs
Milāna
Matteo klasiskā itāļu kulinārija
Privāts šefpavārs īpaši augsta līmeņa ģimenēm, augsti kvalificēts un starptautiski pieredzējis privāts šefpavārs, kas specializējas smalkās vakariņās UHNW ģimenēm, honorāriem un augsta līmeņa klientiem. Ekspertīze ekskluzīvu kulinārijas piedzīvojumu radīšanā, kas pielāgota dažādām uztura vēlmēm, tostarp gardēžu, vegānu, molekulu un sous-vide virtuves ēdieniem. Apkalpoja elites klientus, tostarp karalisko ģimeni un lielāko korporāciju (piemēram, Meta) vadītājus. Izstrādātas un izpildītas personalizētas ēdienkartes ar sezonālām, vietējas izcelsmes un augstākās kvalitātes sastāvdaļām. Pārvaldīti pilna servisa privāti ēdināšanas piedzīvojumi, tostarp saskaņošana ar someljē, bārmeņiem un apkalpojošo personālu. Nodrošināta rīcības brīvība, nevainojama izpilde un izcila viesmīlība luksusa dzīvesvietās un ceļojumos.

Pavārs
Milāna
Doras kulinārijas nodarbības un šefpavārs mājās
10 gadu pieredze Specializēta tradicionālās itāļu kulinārijas nodarbībās. Šefpavāram, ar kuru es strādāju, ir grāds ekonomikā. Esam rīkojuši daudzas ballītes dzimšanas dienām, grādiem, jubilejām un kāzām.

Pavārs
Milāna
Alesandro kulinārijas prieki
Esmu personīgs šefpavārs un uzņēmējs ar vairāk nekā divdesmit gadu pieredzi pasaulē ēdināšana. Vadītājs 13 gadus novērtēts kokteiļbārs ar maltīti Milāna, "BOH!? CAFE", 2014. gadā es nodibināju kopā ar Valteru Farioli "Intingoli", 360 grādu virtuve pārtika un dzērieni, kas piedāvā konsultācijas, ēdināšana un inovatīvi risinājumi maltīšu pasaulei. Es ieeju savu klientu mājokļos, lai piedāvātu unikālu gastronomisku pieredzi, izmantojot ēdienkarti, kas izveidota īpaši atbilstoši viņu vajadzībām un vēlmēm. Katrs ēdiens ir veidots, lai pastāstītu stāstu, atspoguļotu personīgo gaumi un vēlmes un pārveidotu katru gadījumu ekskluzīvā mirklī, kad ēdiens kļūst par neaizmirstama piedzīvojuma galveno varoni.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē