Šefpavāra Gabriele Toskānas garšas

Esmu profesionāls šefpavārs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi.
Automātiski tulkots
Pavārs (Cortona)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Lauku ēdienkarte Toskānā

€ 70 par viesi
Izbaudiet tradicionālās garšas un vienkāršību ar lauku iedvesmotu ēdienkarti, kurā ir uzkodas, pirmie ēdieni, pamatēdieni un deserti.

Sezonālas Toskānas garšas

€ 90 par viesi
Izbaudiet līdzsvarotu uzkodu, pirmo ēdienu, galveno ēdienu un desertu izlasi ar sezonālām Toskānas sastāvdaļām.

Toskānas būtība

€ 95 par viesi
Ļaujieties 11 ēdienu ceļojumam pa vietējām garšām un aromātiem, piedāvājot uzkodas, pirmos ēdienus, galvenos ēdienus un desertus.
Ja vēlaties, lai Antonio Gabriele veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
Vairāk nekā 20 gadu pieredze
Esmu profesionāls šefpavārs, kura aizraušanās ar ēdiena gatavošanu joprojām ir tikpat spēcīga kā diena, kad sāku.
Sagādājiet prieku ar ēdienu
Kulinārija ir veids, kā pamodināt atmiņas, sagādāt prieku un iepriecināt cilvēkus.
Pašmācība
Es uzlaboju savas prasmes, nepārtraukti iesaistoties praktiskā kulinārijas pieredzē.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Cortona. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Varat arī ierasties pie manis: 52045, Foiano della Chiana, Toscana, Itālija

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Antonio Gabriele uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
No € 90 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Šefpavāra Gabriele Toskānas garšas

Esmu profesionāls šefpavārs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi.
Automātiski tulkots
Pavārs (Cortona)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
No € 90 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Lauku ēdienkarte Toskānā

€ 70 par viesi
Izbaudiet tradicionālās garšas un vienkāršību ar lauku iedvesmotu ēdienkarti, kurā ir uzkodas, pirmie ēdieni, pamatēdieni un deserti.

Sezonālas Toskānas garšas

€ 90 par viesi
Izbaudiet līdzsvarotu uzkodu, pirmo ēdienu, galveno ēdienu un desertu izlasi ar sezonālām Toskānas sastāvdaļām.

Toskānas būtība

€ 95 par viesi
Ļaujieties 11 ēdienu ceļojumam pa vietējām garšām un aromātiem, piedāvājot uzkodas, pirmos ēdienus, galvenos ēdienus un desertus.
Ja vēlaties, lai Antonio Gabriele veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
Vairāk nekā 20 gadu pieredze
Esmu profesionāls šefpavārs, kura aizraušanās ar ēdiena gatavošanu joprojām ir tikpat spēcīga kā diena, kad sāku.
Sagādājiet prieku ar ēdienu
Kulinārija ir veids, kā pamodināt atmiņas, sagādāt prieku un iepriecināt cilvēkus.
Pašmācība
Es uzlaboju savas prasmes, nepārtraukti iesaistoties praktiskā kulinārijas pieredzē.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Cortona. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Varat arī ierasties pie manis: 52045, Foiano della Chiana, Toscana, Itālija

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Antonio Gabriele uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?