Airbnb pakalpojumi

Palma – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Privātas vakariņas pēc pasūtījuma no Džeksonas

Košas maltītes, kurās tiek demonstrēti vietējie produkti un tehnikas, kas tiek pasniegtas visā Maljorkā

Augstas kvalitātes virtuve kopā ar Mariju

Es specializējos augstākās klases virtuvē, uzturā un sporta uzstāšanās kulinārijā.

Vidusjūras un vietējā virtuve, ko piedāvā Eliass

Autentiski ēdieni ar svaigām vietējām sastāvdaļām neaizmirstamos preparātos.

Džonatana Maljorkas degustāciju ēdienkarte

Es piedāvāju 13 gadu smalku maltīšu baudījumu Maljorkas tradīcijās sezonas ēdienkartēs.

Karlosa basku un Vidusjūras virtuve

Es piedāvāju unikālu un godalgotu basku un Vidusjūras garšu apvienojumu.

Vidusjūras grilēšana, ko piedāvā Hosē

Es radu neaizmirstamus grilēšanas piedzīvojumus ar dziļi iesakņojušām ģimenes tradīcijām.

Taste of the Mediterranean with Paul

Es piedāvāju pilnu Vidusjūras stila ēdienkarti ar Āzijas akcentiem un vietējiem produktiem.

Radoša Vidusjūras virtuve, ko piedāvā Graciela

Radošums un kaislība rada manus ēdienus, iedvesmojoties no manām saknēm un centības mūža garumā.

Taste of the Mediterranean por Pau

Es piedāvāju pilnu ēdienkarti ar tipiskiem ēdieniem, kas apvienoti ar Āzijas akcentiem.

Engeljenas tapas, paelja un grils

Mans disks saglabā augstus standartus, un lielākais kompliments vienmēr ir tad, kad klienti atgriežas.

Latīņamerikas vakariņas

Es radu unikālus, aromātiskus un aromātiskus ēdienus ar latīņu aizrautību un noskaņu.

Vidusjūras smalkās vakariņas, ko piedāvā Pols

Maljorkas un franču virtuves ietekmē esmu izpildītāju šefpavārs un smalko maltīšu entuziasts.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē