Airbnb pakalpojumi

Barselona – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Barselona – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Paaugstinātas vakariņas, ko piedāvā Paula

Piecu gadu pieredze Es demonstrēju savas kulinārijas prasmes, izmantojot inovatīvus, bet tradicionālus ēdienus. Es absolvēju Hofmann Barcelona profesionālās viesmīlības un konditorejas izstrādājumu jomā. Esmu strādājis cienījamos restorānos, pasākumos un maiznīcās.

Pavārs

Izraēlas kodolsintēzes garšas

20 gadu pieredze Esmu kulinārijas profesionālis ar pieredzi starptautisko garšu apvienošanā. Es studēju viesmīlību un guvu praktisku pieredzi visā pasaulē. Ceļošana ir informējusi manas kulinārijas prasmes un jutīgumu, kā arī pieeju manai karjerai.

Pavārs

Barselona

Konditorejas izstrādājumi un gardas maltītes, ko piedāvā Marija

10 gadu pieredze kulinārijā kopš 12 gadu vecuma, specializējoties gan konditorejas izstrādājumos, gan pikantajā virtuvē. Es ieguvu grādu gastronomijā un viesmīlībā Barselonā, Ekvadorā un ASV. Es pilnveidoju savas prasmes ar Michelin zvaigznēm novērtētā virtuvē, pilnveidojot kulinārijas tehnikas.

Pavārs

Šefpavāra Julián Canale virtuve bez robežām

12 gadu pieredze esmu strādājis vīna darītavās, viesnīcās un restorānos visā Dienvidamerikā. Es ieguvu divus gadus pēcdiploma grādu Argentīnas gastronomijas institūtā. Es strādāju par privātu pavāru ievērojamā žurnāla Forbes personībā.

Pavārs

Barselona

Marka katalāņu virtuves tradīcijas

Mēs esam Estere un Marks, divi katalāņi, kas aizraujas ar mūsu kultūru un gastronomiju un aicina jūs atklāt Kataloniju slepenās vakariņās, kas tiek piedāvātas vietējiem iedzīvotājiem. Marks ir šefpavārs un apmācīts El Bulli kopā ar Ferran Adrià, kas ir ļāvis viņam attīstīt radošumu un prasības, kas nepieciešamas, lai nodrošinātu šo piedzīvojumu ar maksimālu autentiskumu un ekskluzivitāti. Tāpat mums kā lieliskiem vīna entuziastiem patīk apvienot savus ēdienus ar vīniem no labākajām Katalonijas vīna darītavām. Nāciet un atklājiet Kataloniju no sava krēsla!

Pavārs

Federiko Eiropas garšas

25 gadu pieredze Esmu aizrautīga gastronomiste ar pieredzi visā Eiropā un Amerikā. Es mācījos kulinārijas skolā un dažādos restorānos Barselonā. Desmit gadus man piederēja un vadīju Locanda del Leon d'Oro.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē