Airbnb pakalpojumi

Barselona – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Alberta radošas maltītes Vidusjūrā

Tradīcijas un radošums satiekas uz katra šķīvja, lai radītu unikālus Vidusjūras mirkļus.

Jūras veltes un Vidusjūras reģiona ēdieni, ko piedāvā Borja

Es radu neaizmirstamas vakariņas ar vietējiem ēdieniem un tradīciju un inovāciju apvienojumu.

Jannas radošas Vidusjūras garšas

Mans ēdiens apvieno Vidusjūras saknes ar starptautisku radošumu un tehniku.

Šefpavārs jūsu brīvdienās ar Fabricio

Atvaļinājumu laikā baudiet starptautiskas ēdienkartes un augstas kvalitātes maiznīcu.

Vidusjūras apvienojums, ko piedāvā Marks

Esmu personīgs šefpavārs, kas luksusa villas viesiem piedāvā Vidusjūras, Āzijas un Latīņamerikas ēdienus.

Gardēžu bārbekjū ar Fabricio

Izbaudiet gardēžu cienīgu grilu ar augstas kvalitātes produktiem un tradicionāliem ēdieniem.

Pablo tapas, paelja un Vidusjūras garšas

Izbaudiet unikālu kulinārijas pieredzi ar tapām un spāņu paelju, kas apvienota ar reģionālajiem vīniem, kas nav iekļauti. Neaizmirstami!

Vidusjūras garšas ar Fabricio

Izbaudiet vienu no visaugstāk novērtētajiem ēdieniem pasaulē.

Vēlās brokastis ar Signature pieskārieniem

Signature Mediterranean vēlās brokastis. Eleganti ēdieni un diskrēta apkalpošana vadītāju sanāksmēm un svinībām.

Augu izcelsmes vēlās brokastis un gardas vakariņas, ko piedāvā Federiko

Mūsu pakalpojumi apvieno profesionalitāti, radošumu un dziļu cieņu pret ēdienu un cilvēkiem.

Itāļu un Brazīlijas apvienojums, ko piedāvā Hosē Karloss

Esmu mācījusies Kulinārijas mākslas akadēmijā un gatavojusi ēdienus ar zvaigznēm novērtētās virtuvēs ar Michelin zvaigznēm.

Restorāns ir uzaicināts uz jūsu mājokli

Vienkārša un garšīga virtuve, kas izgatavota no svaigiem produktiem, aizrautības un dalīšanās.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē