Airbnb pakalpojumi

Saint-Tropez – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Saint-Tropez – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Gardēžu maltīte ar dienvidu garšām Ziemassvētkos

30 gadu pieredze esmu strādājis prestižās Côte d 'Azur iestādēs. Es mācījos Pola Valerī viesnīcas skolā Mentonā. Es rīkoju jumta terases kulinārijas nodarbību 125 cilvēkiem.

Pavārs

Gardēžu vakariņas, ko piedāvā Džakopo

17 gadu pieredze es veidoju ar Michelin zvaigznēm novērtētas kvalitatīvas maltītes kā privāts šefpavārs starptautiskiem klientiem. Es studēju Artusi gastronomijas skolā Ziemeļitālijā. Es biju daļa no komandas, kas palīdzēja restorānam Donatella sasniegt Michelin vērtējumu zvaigznēs.

Pavārs

Viktora barošana ar Apziņiem

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudiél' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'a prAs, šefpavārs, šīs zemes meklētājs un aizbildnis, esmu pavadījis gadus, radot pieredzi, kas savieno cilvēkus ar dabu, izmantojot ēdienu. Es dzīvoju šajā zemē visu gadu, audzēju paši savu produkciju, baroju savvaļas garšaugus un gatavoju tikai ar sastāvdaļām no vietējiem, ētiskiem avotiem. Esmu arī sēklu taupīšanas kolektīva līdzprezidente, kas aktīvi strādā, lai saglabātu bioloģisko daudzveidību un pārtikas mantojumu. Šis nav blakusprojekts - tas ir mans dzīves darbs. Mana dziļā saikne ar šo vietu, tās garšām un ritmiem ļauj man piedāvāt patiesi autentisku un barojošu exéparé des repas pour l 'équipe de Kill Bill pendant le Festival de Cannes.

Pavārs

Jannas radošas Vidusjūras garšas

12 gadu pieredze es uzaugu Spānijas piekrastē un gatavoju ēdienus populārākajās virtuvēs visā pasaulē. Es ieguvu grādu starptautiskajā kulinārijas mākslā Šveicē. Es studēju augstākās klases kulināriju pasaules gastronomijas galvaspilsētā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē