Entonijs Pičons ir jūsu mājoklī esošais privātais šefpavārs

Privāts šefpavārs Provansā, kas piedāvā Vidusjūras virtuves ēdienus ar franču un itāļu akcentiem
Automātiski tulkots
Pavārs (Le Muy)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Discovery Provence

€ 110 par viesi
Starteris + galvenais + deserts

Iedvesmas izvēlne

€ 130 par viesi
4 kursu izvēlne

Pavāra degustācijas izvēlne

€ 150 par viesi
Rūpīgi atlasīta 5 ēdienu degustācijas ēdienkarte, kas radusies no tradicionālām tehnikām, inovatīvām garšām un šefpavāra kaprīzēm.

Ikdienas privātā pavāra pakalpojumi

€ 650 par grupu
Brokastis - pusdienas - vakariņas un pasniegšana (Cena bez ēdiena)

Ikdienas privātā pavāra pakalpojumi

€ 700 par grupu
Brokastis - pusdienas - vakariņas un pasniegšana (Cena bez ēdiena)
Ja vēlaties, lai Anthony veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
15 gadu pieredze
Es mācījos kulinārijas skolā un Michelin zvaigžņu restorānos Provansā, Londonā un Dubaijā
Karjeras sasniegums
Man ir vairāk nekā 15 gadu pieredze, strādājot labākajos Eiropas un Dubaijas restorānos.
Izglītība un apmācība
Kulinārijas skola Francijā
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Le Muy, Saint-Tropez, Antibesa un Kannas. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Anthony uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
No € 110 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Entonijs Pičons ir jūsu mājoklī esošais privātais šefpavārs

Privāts šefpavārs Provansā, kas piedāvā Vidusjūras virtuves ēdienus ar franču un itāļu akcentiem
Automātiski tulkots
Pavārs (Le Muy)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
No € 110 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Bezmaksas atcelšana

Discovery Provence

€ 110 par viesi
Starteris + galvenais + deserts

Iedvesmas izvēlne

€ 130 par viesi
4 kursu izvēlne

Pavāra degustācijas izvēlne

€ 150 par viesi
Rūpīgi atlasīta 5 ēdienu degustācijas ēdienkarte, kas radusies no tradicionālām tehnikām, inovatīvām garšām un šefpavāra kaprīzēm.

Ikdienas privātā pavāra pakalpojumi

€ 650 par grupu
Brokastis - pusdienas - vakariņas un pasniegšana (Cena bez ēdiena)

Ikdienas privātā pavāra pakalpojumi

€ 700 par grupu
Brokastis - pusdienas - vakariņas un pasniegšana (Cena bez ēdiena)
Ja vēlaties, lai Anthony veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
15 gadu pieredze
Es mācījos kulinārijas skolā un Michelin zvaigžņu restorānos Provansā, Londonā un Dubaijā
Karjeras sasniegums
Man ir vairāk nekā 15 gadu pieredze, strādājot labākajos Eiropas un Dubaijas restorānos.
Izglītība un apmācība
Kulinārijas skola Francijā
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Le Muy, Saint-Tropez, Antibesa un Kannas. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Anthony uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?