Airbnb pakalpojumi

Baix Llobregat – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Vidusjūras garšas ar Fabricio

Izbaudiet vienu no visaugstāk novērtētajiem ēdieniem pasaulē.

Alberta radošas maltītes Vidusjūrā

Tradīcijas un radošums satiekas uz katra šķīvja, lai radītu unikālus Vidusjūras mirkļus.

Paaugstinātas vakariņas, ko piedāvā Paula

Es piedāvāju inovatīvu un tradicionālu kulinārijas pieredzi.

Vidusjūras apvienojums, ko piedāvā Marks

Esmu personīgs šefpavārs, kas luksusa villas viesiem piedāvā Vidusjūras, Āzijas un Latīņamerikas ēdienus.

Federiko Eiropas garšas

Es veidoju visu no nulles, tostarp makaronus, fočiku, maizi un desertus.

Šefpavārs jūsu brīvdienās ar Fabricio

Atvaļinājumu laikā baudiet starptautiskas ēdienkartes un augstas kvalitātes maiznīcu.

Virtuve bez robežām, ko piedāvā privatechef_julicanale

Es piedāvāju Vidusjūras ēdienu degustācijas, kvalitatīvas ēdienkartes un Argentīnas asado.

Jūras veltes un Vidusjūras reģiona ēdieni, ko piedāvā Borja

Es radu neaizmirstamas vakariņas ar vietējiem ēdieniem un tradīciju un inovāciju apvienojumu.

Katlīnas radoša sezonas virtuve

Es veidoju sezonas ēdienkartes ar vietējām sastāvdaļām, radošumu un aizrautību ar savu amatu.

Augu izcelsmes vēlās brokastis un gardas vakariņas, ko piedāvā Federiko

Mūsu pakalpojumi apvieno profesionalitāti, radošumu un dziļu cieņu pret ēdienu un cilvēkiem.

Itāļu un Brazīlijas apvienojums, ko piedāvā Hosē Karloss

Esmu mācījusies Kulinārijas mākslas akadēmijā un gatavojusi ēdienus ar zvaigznēm novērtētās virtuvēs ar Michelin zvaigznēm.

Sergi katalāņu virtuve

Restorāna īpašnieks un meža šefpavārs, mana aizraušanās ir bioloģiskas, vietējās sastāvdaļas.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē