Airbnb pakalpojumi

Baix Llobregat – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Baix Llobregat – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Bārbekjū penthausā pilsētas centrā kopā ar šefpavāru

Kā profesionāls šefpavārs ar vairāk nekā 14 gadu pieredzi es specializējos neaizmirstamas kulinārijas pieredzes radīšanā un ideālas vides radīšanā. Kulinārija man nav tikai darbs, tā ir mana aizraušanās, un man patīk tikai dalīties tajā ar citiem. Esmu sabiedrisks cilvēks, kuram patīk iepazīties ar jauniem cilvēkiem un apmainīties ar stāstiem. Mani kulinārijas piedzīvojumi ir aizveduši mani uz vairāk nekā 125 valstīm, un man ir bijusi privilēģija dzīvot 5 dažādās valstīs. Es pastāvīgi meklēju jaunus kulinārijas piedzīvojumus, kas man ir ļāvis satikt brīnišķīgus cilvēkus. Mana sieva Kiira, kura dalās ar manu aizraušanos ar ēdienu un ceļošanu, pievienosies mums, lai padarītu šo piedzīvojumu neaizmirstamu. Viņa ir vegāne, kas nozīmē, ka mēs labi pazīstam vegānu produktu pasauli. Iepazīsim pasauli kopā, pa vienam iekodīsimies!

Pavārs

Krāsainas Janas radošas vakariņas

9 gadu pieredze, es strādāju lielā restorānā Skotijā, attīstot savas prasmes un radošumu. Es ieguvu izglītību virtuvē. Kulinārija ir mana māksla - skaista, dinamiska un veidota ar mīlestību un smaidu.

Pavārs

Graciela avangarda jūras velšu degustācijas ēdienkartes

6 gadu pieredze, ko esmu apmācījusi daudzās virtuvēs, ko ietekmē franču virtuve un aizraušanās ar smalkām maltītēm. Šajos restorānos es apguvu progresīvas metodes un radošas pieejas. Manas metodes ir balstītas uz inovācijām un augstas kvalitātes sastāvdaļām.

Pavārs

Jannas radošas Vidusjūras garšas

12 gadu pieredze es uzaugu Spānijas piekrastē un gatavoju ēdienus populārākajās virtuvēs visā pasaulē. Es ieguvu grādu starptautiskajā kulinārijas mākslā Šveicē. Es studēju augstākās klases kulināriju pasaules gastronomijas galvaspilsētā.

Pavārs

Katalonijas virtuve, ko piedāvā Džordi

10 gadu pieredze augstākās klases restorānos. Man ļoti patīk šis produkts un tradicionālā virtuve, bet es ar prasmi piekrītu tehnikai, lai uzlabotu garšas katrā ēdienā.

Pavārs

Barselona

Konditorejas izstrādājumi un gardas maltītes, ko piedāvā Marija

10 gadu pieredze kulinārijā kopš 12 gadu vecuma, specializējoties gan konditorejas izstrādājumos, gan pikantajā virtuvē. Es ieguvu grādu gastronomijā un viesmīlībā Barselonā, Ekvadorā un ASV. Es pilnveidoju savas prasmes ar Michelin zvaigznēm novērtētā virtuvē, pilnveidojot kulinārijas tehnikas.

Pavāri – visi pakalpojumi

Marka katalāņu virtuves tradīcijas

Mēs esam Estere un Marks, divi katalāņi, kas aizraujas ar mūsu kultūru un gastronomiju un aicina jūs atklāt Kataloniju slepenās vakariņās, kas tiek piedāvātas vietējiem iedzīvotājiem. Marks ir šefpavārs un apmācīts El Bulli kopā ar Ferran Adrià, kas ir ļāvis viņam attīstīt radošumu un prasības, kas nepieciešamas, lai nodrošinātu šo piedzīvojumu ar maksimālu autentiskumu un ekskluzivitāti. Tāpat mums kā lieliskiem vīna entuziastiem patīk apvienot savus ēdienus ar vīniem no labākajām Katalonijas vīna darītavām. Nāciet un atklājiet Kataloniju no sava krēsla!

Izraēlas kodolsintēzes garšas

20 gadu pieredze Esmu kulinārijas profesionālis ar pieredzi starptautisko garšu apvienošanā. Es studēju viesmīlību un guvu praktisku pieredzi visā pasaulē. Ceļošana ir informējusi manas kulinārijas prasmes un jutīgumu, kā arī pieeju manai karjerai.

Pablo Vidusjūras ēdienkartes

Visā savā kulinārijas trajektorijā man ir bijusi iespēja izpētīt garšas no visas pasaules un nevainojamas kulinārijas tehnikas. Tomēr es atklāju savu patieso aicinājumu, daloties savā aizraušanās ar ēdiena gatavošanu. Kulinārija jums ļauj man radīt unikālus un personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus, kas pielāgoti jūsu gaumei un vēlmēm. Katrs ēdiens ir mākslas darbs, un katram klientam - iedvesma.

Flavors of the Levant by Sam

12 gadu pieredze es specializējos vienkāršu sastāvdaļu pārveidošanā neparastās maltītēs. Es ieguvu juridisko grādu Damaskas Universitātē, bet mana aizraušanās ir viesmīlība. No Beirūtas līdz Barselonai man patīk uzņemt viesus no visas pasaules savā mājoklī.

Augu izcelsmes vēlās brokastis un gardas vakariņas, ko piedāvā Federiko

Trīs gadu pieredze Mēs esam divi aizrautīgi šefpavāri, kas katru dienu trenējas, pilnveidojot mūsu prasmes, lai nodrošinātu smalkas maltītes. Mums ir plaša oficiāla apmācība universitātēs un kulinārijas kursos. Esam strādājuši daudzās profesionālās virtuvēs, pilnveidojot savu meistarību.

Krāsaina Kamilas virtuve

15 gadu pieredze Esmu izpētījis dažādas garšas un ēdiena gatavošanas metodes visā pasaulē. Esmu kvalificēts gastronomijā un pasākumos. Es studēju pārtikas un dzērienu maģistra grādu. Es vadīju virtuvi Pachama South American Food un izstrādāju inovatīvas ēdienkartes.

Daniele veiktspējas maltītes pagatavošana

6 gadu pieredze esmu strādājis viesnīcās un restorānos, radot maltītes uz uzturu orientētiem klientiem. Es pētīju uzturvielu grafiku, ēdienkartes dizainu un enerģijas līdzsvaru, lai atbalstītu snieguma mērķus. Esmu sertificēts ANutr, kas atzīts par kulinārijas praksi ar uzturu.

Helio iedvesmotas vakariņas visā pasaulē

8 gadu pieredze, ko esmu gatavojis virtuvēs Dienvidamerikā un Eiropā. 2013. gadā es studēju tehnoloģisko gastronomiju Senakā, Brazīlijā. Es strādāju Gracia Bar un Pizzaria Via Roma Brazīlijā.

Rīsu ražošana: Paellas un daudz kas cits

20 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kas specializējas maņu, gastronomisku ēdienkaršu radīšanā, kas izraisa emocijas. Man ir arī maģistra grāds restorānu pārvaldībā. Esmu arī apmācījies ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā spāņu šefpavāra Martín Berasategui vadībā.

Pablo tapas, paelja un Vidusjūras garšas

Ar plašu viesmīlības pieredzi esmu strādājis par šefpavāru luksusa viesnīcās Argentīnā, uzlabojot klientu apkalpošanu un augstākās klases pakalpojumus. Esmu arī ieguvis vērtīgu pieredzi bistro un strādājis slavenos restorānos Andorā un Barselonā, organizējot kulinārijas pasākumus. Mana daudzveidīgā trajektorija ir sniegusi man plašu un daudzpusīgu skatu, viegli pielāgojoties dažādiem gastronomiskiem izaicinājumiem.

Federiko Eiropas garšas

25 gadu pieredze Esmu aizrautīga gastronomiste ar pieredzi visā Eiropā un Amerikā. Es mācījos kulinārijas skolā un dažādos restorānos Barselonā. Desmit gadus man piederēja un vadīju Locanda del Leon d'Oro.

Franču un Vidusjūras reģiona valstu darbi, Bruno

27 gadu pieredze Mana virtuve līdzsvaro franču pamatus ar Vidusjūras reģiona un pasaulīgo noskaņu. Es gadiem ilgi pilnveidoju savas kulinārijas prasmes restorānos, pirms sāku savu darbu. Esmu arī mācījusies pie Pola Bokūza, leģendāra ietekmīga šefpavāra, Grenoblē, Francijā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē