Airbnb pakalpojumi

Scandicci – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Privātais šefpavārs Frančesko

Klasiska un mūsdienīga virtuve, inovācijas, svaigas sastāvdaļas, sabalansētas garšas.

Nikolaja tradicionālā itāļu ēdienkarte

Inovatīvs un eksperimentāls stils, īpašu uzmanību pievēršot gaumei un kombinēšanai.

No Luki uz visu pasauli

4 gadu pieredze Pašmācība un kursi Starptautiskajā Itālijas virtuves akadēmijā Lukā, specializējoties tradicionālajā itāļu virtuvē un personalizētos ēdienkartēs privātiem pasākumiem.

Picas ballīte ar Alesandro

Es organizēju picu ballītes ar savu pārnēsājamo krāsni gan mājās, gan ārpus tām. Pakalpojumā ietilpst uzkoda, picu ballīte ar ne vairāk kā 4 picām pēc jūsu izvēles un deserts.

Šefpavāra Masimiliano tradīcijas un radošums

Savā virtuvē viņš izmanto tikai kvalitatīvas sastāvdaļas, ko rūpīgi izvēlējies šefpavārs.

Salvija un Ramerino Chef

Vietējās, svaigas, kvalitatīvas sastāvdaļas; vienkārša ēdiena gatavošana, ko iedvesmojušas ģimenes makaronu tradīcijas.

Alesandro vakariņas Toskānā un Vidusjūrā

Šefpavārs ar starptautiskās virtuves apmācību un lielu pieredzi, kas iegūta lielos viesnīcās un restorānos. Uzmanība sastāvdaļu kvalitātei un sezonālajam raksturam, lai nodrošinātu unikālu pieredzi

Ēd, lai jaunajā gadā viss izdodas

Iespaidīga ēdienkarte: pārsteidzošas garšas, drosmīgas kombinācijas un bezmaksas šampanieša pudele, lai atzīmētu Jauno gadu ar gaumi... un skaistu "cin cin"!

Toskānas virtuve

Es gatavoju autentiskus Toskānas ēdienus, kas sajaukti ar radošumu ar svaigām sastāvdaļām un modernām tehnikām

Garšas atdzimšana ar Šefpavārs Alessandro

Profesionāla pavāra ilga pieredze ārzemēs, viesnīcās un restorānos , starptautiskajā un itāļu Toskānas reģionālajā virtuvē. Man patīk, ka viesi seko ēdiena veidošanas procesam un ēdiena dzimšanai

Privātais šefpavārs Alessia

Izsmalcināti ēdieni ar vietējiem produktiem, tradicionāli itāļu, starptautiskās un inovatīvas virtuves ēdieni.

Toskāna kumos

Toskānas virtuve kā agrāk, autentiskas, oriģinālas receptes, bagātinātas ar radošumu un aizrautību. Toskānu nevis izdzīvo, bet gan izēd

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē