Airbnb pakalpojumi

Corsico – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Corsico – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Djego itāļu un jūras velšu baudījumi

11 gadu pieredze Kulinārija ir mans dzīvesveids, un es sniedzu aizrautību un zināšanas katram ēdienam, ko radu. Es mācījos Politecnico Starptautiskajā gastronomijas skolā un Sena skolā. Esmu strādājis tādos populārākajos restorānos kā Di' Silvio Trattoria, San Nicolás un Hotel Meliá.

Pavārs

Jūsu bnb šefpavārs

10 gadu pieredze es veicu praksi Karakolā un strādāju viesnīcā Caruso Amalfi piekrastē. Man ir grāds pārtikas tehnoloģijās Neapoles Federiko II, un es absolvēju ALMU. Es absolvēju ALMU kā labākā kursa studente ar 96/100.

Pavārs

Vidusjūras garšas, ko piedāvā personīgais šefpavārs Luca

Pēc desmit gadu ilgas uzturēšanās mana strukturētā karjeras ceļa attīstībā mana lielākā aizraušanās - ēdiens un kulinārija - šodien mana lielākā aizraušanās - ēdiens un kulinārija - beidzot ir mans bizness. Dalība dažās Masterchef epizodēs, ilgais mācību laiks Food Genius akadēmijā Milānā, kā arī smagais darbs ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos un citās smalkās godalgotās vakariņotājās... tas viss ir padarījis mani par ļoti motivētu, aizrautīgu un profesionālu personīgo šefpavāru kopš 2016. gada.

Pavārs

Mūsdienu Milānas garšas, ko piedāvā Luca

7 gadu pieredze Mana virtuve sakņojas itāļu un Vidusjūras tradīcijās ar modernu akcentu. Es pievērsu uzmanību detaļām Seta - divzvaigžņu Michelin restorānā Milānā. Es pilnveidoju savas prasmes Michelin Bib Gourmand restorānā Trattoria Trippa.

Pavārs

Itālijas garšas, autore Kristīna

Piecu gadu pieredze Esmu pārtikas blogere, kas ir strādājusi Ņujorkas restorānos un kā mājas šefpavārs un ēdināšanas uzņēmums. Es apmeklēju neapoliešu picu kursus kopā ar Davide Civitiello un konditorejas kursus kopā ar PICA. Redzot cilvēkus, kas ir apmierināti ar maniem pārtikas izstrādājumiem, ir sagādājuši manus lepnākos mirkļus.

Pavārs

Milāna

Džulo itāļu vakariņas

10 gadu pieredze es studēju kulinārijas mākslu, strādāju ārzemēs un man piederēja savs restorāns. Pēc kursiem man bija praktiska pieredze restorānos Eiropā. Esmu pagodināts, ka prese mani atzīst par savu personīgā šefpavāra darbu.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē