
Airbnb pakalpojumi
Corsico – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Corsico – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Djego itāļu un jūras velšu baudījumi
11 gadu pieredze Kulinārija ir mans dzīvesveids, un es sniedzu aizrautību un zināšanas katram ēdienam, ko radu. Es mācījos Politecnico Starptautiskajā gastronomijas skolā un Sena skolā. Esmu strādājis tādos populārākajos restorānos kā Di' Silvio Trattoria, San Nicolás un Hotel Meliá.

Pavārs
Jūsu bnb šefpavārs
10 gadu pieredze es veicu praksi Karakolā un strādāju viesnīcā Caruso Amalfi piekrastē. Man ir grāds pārtikas tehnoloģijās Neapoles Federiko II, un es absolvēju ALMU. Es absolvēju ALMU kā labākā kursa studente ar 96/100.

Pavārs
Vidusjūras garšas, ko piedāvā personīgais šefpavārs Luca
Pēc desmit gadu ilgas uzturēšanās mana strukturētā karjeras ceļa attīstībā mana lielākā aizraušanās - ēdiens un kulinārija - šodien mana lielākā aizraušanās - ēdiens un kulinārija - beidzot ir mans bizness. Dalība dažās Masterchef epizodēs, ilgais mācību laiks Food Genius akadēmijā Milānā, kā arī smagais darbs ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos un citās smalkās godalgotās vakariņotājās... tas viss ir padarījis mani par ļoti motivētu, aizrautīgu un profesionālu personīgo šefpavāru kopš 2016. gada.

Pavārs
Mūsdienu Milānas garšas, ko piedāvā Luca
7 gadu pieredze Mana virtuve sakņojas itāļu un Vidusjūras tradīcijās ar modernu akcentu. Es pievērsu uzmanību detaļām Seta - divzvaigžņu Michelin restorānā Milānā. Es pilnveidoju savas prasmes Michelin Bib Gourmand restorānā Trattoria Trippa.

Pavārs
Itālijas garšas, autore Kristīna
Piecu gadu pieredze Esmu pārtikas blogere, kas ir strādājusi Ņujorkas restorānos un kā mājas šefpavārs un ēdināšanas uzņēmums. Es apmeklēju neapoliešu picu kursus kopā ar Davide Civitiello un konditorejas kursus kopā ar PICA. Redzot cilvēkus, kas ir apmierināti ar maniem pārtikas izstrādājumiem, ir sagādājuši manus lepnākos mirkļus.

Pavārs
Milāna
Džulo itāļu vakariņas
10 gadu pieredze es studēju kulinārijas mākslu, strādāju ārzemēs un man piederēja savs restorāns. Pēc kursiem man bija praktiska pieredze restorānos Eiropā. Esmu pagodināts, ka prese mani atzīst par savu personīgā šefpavāra darbu.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē
Corsico – izpētiet citus pakalpojumus
Citi pakalpojumi, ko izpētīt
- Privāti pavāri Roma
- Privāti pavāri Milāna
- Privāti pavāri Nice
- Privāti pavāri Florence
- Privāti pavāri Venēcija
- Privāti pavāri Marseille
- Privāti pavāri Cannes
- Fotogrāfi Lyon
- Fotogrāfi Strasbourg
- Fotogrāfi Geneva
- Fotogrāfi Annecy
- Fotogrāfi Turīna
- Fotogrāfi Antibes
- Privāti pavāri Chamonix
- Privāti pavāri Saint-Tropez
- Fotogrāfi Aix-en-Provence
- Fotogrāfi Roma
- Fotogrāfi Milāna
- Fotogrāfi Nice
- Fotogrāfi Florence
- Fotogrāfi Venēcija
- Fotogrāfi Marseille
- Fotogrāfi Cannes
- Personīgie treneri Lyon