Airbnb pakalpojumi

Vallès Oriental – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Michelin šefpavārs jūsu Airbnb mājoklī

Manā virtuvē apvienojas manas peruiešu saknes, basku tehnika un Vidusjūras garša. Es veidoju ēdienkartes, kas stāsta stāstus, katrs ēdiens ir tilts starp kultūrām, gadalaikiem un emocijām.

Privātais šefpavārs Džuzeppe

Tradicionāla un inovatīva virtuve, cienot vidi un tradīcijas.

Privātais šefpavārs Džoels

Paella, katalāņu virtuve, radošas garšas, pielāgošanās visām gaumēm un nepanesībām.

Tako diena

autentiskas meksikāņu virtuves pieredze ar intensīvām un svaigām garšām.

Privāts šefpavārs Andrē

Vidusjūras, franču, itāļu, japāņu, indiešu virtuves un fusion ēdieni.

Privāts šefpavārs ar Santjago

Izbaudiet augstākās klases kulinārijas pieredzi ar prestižu šefpavāru.

Privātais šefpavārs Deivids

Profesionāla virtuve, konditoreja, šokolādes veikals, gastronomiskais stils.

Mājas ēdieni Teo

Akcijas kods: BCNXMASS30 ar 30% atlaidi līdz 31.12. Rezervējiet tagad, lai izmantotu vēlāk 2026. gadā. Es specializējos veselīgā ēdienā un tiku izvēlēts par ceturkšņa darbinieku Hyatt Regency.

Privātais šefpavārs Horhe Luiss

Vidusjūras, Āzijas un Latīņamerikas virtuves, speciālisti īpašos uztura veidos.

Privātais šefpavārs Jaume

Vidusjūras, starptautiskā, vegānu, gardēžu rīsu ēdieni.

Šefpavāra Baron radošums Ar svaigiem produktiem

Šefpavārs, kas specializējies Vidusjūras virtuvē, aizraujas ar svaigām un autentiskām garšām. Manā virtuvē apvienojas vienkāršība, radošums un Vidusjūras dvēsele.

Privāts šefpavārs Taty Fernandez

Baudiet personalizētus kulinārijas piedzīvojumus, ko piedāvā mūsu privāto šefpavāru pakalpojumi. No radošām tapām līdz pilnvērtīgām maltītēm vai pielāgotām ēdienkartēm. Mēs ienesīsim garšu, siltumu un dvēseli tieši jūsu galdā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē