
Airbnb pakalpojumi
St-Laurent-du-Var – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
St-Laurent-du-Var – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Nice
Manonas izsmalcinātās vakariņas
Četru gadu pieredze esmu strādājis ar tādiem slaveniem šefpavāriem kā Marsels Ravins Monako un Anglijā. Es mācījos ESCOM, privātā kulinārijas skolā, kas atrodas Nicā, un ieguvu CAP virtuvi. Esmu strādājis izcilās vietās un pasaulē atzītos uzņēmumos.

Pavārs
Viktora barošana ar Apziņiem
20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudiél' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'a prAs, šefpavārs, šīs zemes meklētājs un aizbildnis, esmu pavadījis gadus, radot pieredzi, kas savieno cilvēkus ar dabu, izmantojot ēdienu. Es dzīvoju šajā zemē visu gadu, audzēju paši savu produkciju, baroju savvaļas garšaugus un gatavoju tikai ar sastāvdaļām no vietējiem, ētiskiem avotiem. Esmu arī sēklu taupīšanas kolektīva līdzprezidente, kas aktīvi strādā, lai saglabātu bioloģisko daudzveidību un pārtikas mantojumu. Šis nav blakusprojekts - tas ir mans dzīves darbs. Mana dziļā saikne ar šo vietu, tās garšām un ritmiem ļauj man piedāvāt patiesi autentisku un barojošu exéparé des repas pour l 'équipe de Kill Bill pendant le Festival de Cannes.

Pavārs
Vidusjūras un Āzijas apvienojums, ko piedāvā Kristīna
Piecu gadu pieredze es pievēršos Vidusjūras - franču, veģetāriešu un augstākās klases Āzijas virtuvei. Es mācījos Francijā un iemācījos gatavot no vecmāmiņas. Esmu sarūpējis kulinārijas piedzīvojumus Francijā, villas, jahtas un kalnu namiņus.

Pavārs
Gardēžu maltīte ar dienvidu garšām Ziemassvētkos
30 gadu pieredze esmu strādājis prestižās Côte d 'Azur iestādēs. Es mācījos Pola Valerī viesnīcas skolā Mentonā. Es rīkoju jumta terases kulinārijas nodarbību 125 cilvēkiem.

Pavārs
Gardēžu vakariņas, ko piedāvā Džakopo
17 gadu pieredze es veidoju ar Michelin zvaigznēm novērtētas kvalitatīvas maltītes kā privāts šefpavārs starptautiskiem klientiem. Es studēju Artusi gastronomijas skolā Ziemeļitālijā. Es biju daļa no komandas, kas palīdzēja restorānam Donatella sasniegt Michelin vērtējumu zvaigznēs.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē
St-Laurent-du-Var – izpētiet citus pakalpojumus
Citi pakalpojumi, ko izpētīt
- Privāti pavāri Roma
- Privāti pavāri Milāna
- Privāti pavāri Nice
- Privāti pavāri Florence
- Privāti pavāri Venēcija
- Privāti pavāri Marseille
- Privāti pavāri Cannes
- Fotogrāfi Lyon
- Fotogrāfi Geneva
- Fotogrāfi Annecy
- Fotogrāfi Turīna
- Fotogrāfi Antibes
- Privāti pavāri Chamonix
- Privāti pavāri Saint-Tropez
- Fotogrāfi Aix-en-Provence
- Fotogrāfi Menton
- Fotogrāfi Roma
- Fotogrāfi Milāna
- Personīgie treneri Nice
- Personīgie treneri Florence
- Fotogrāfi Venēcija
- Fotogrāfi Marseille
- Fotogrāfi Cannes
- Personīgie treneri Lyon