Airbnb pakalpojumi

Maresme – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Privāts šefpavārs Andrē

Vidusjūras, franču, itāļu, japāņu, indiešu virtuves un fusion ēdieni.

Privāts šefpavārs ar Santjago

Izbaudiet augstākās klases kulinārijas pieredzi ar prestižu šefpavāru.

Privātais šefpavārs Deivids

Profesionāla virtuve, konditoreja, šokolādes veikals, gastronomiskais stils.

Privātais šefpavārs Horhe Luiss

Vidusjūras, Āzijas un Latīņamerikas virtuves, speciālisti īpašos uztura veidos.

Šefpavāra Baron radošums Ar svaigiem produktiem

Šefpavārs, kas specializējies Vidusjūras virtuvē, aizraujas ar svaigām un autentiskām garšām. Manā virtuvē apvienojas vienkāršība, radošums un Vidusjūras dvēsele.

Privāts šefpavārs Taty Fernandez

Baudiet personalizētus kulinārijas piedzīvojumus, ko piedāvā mūsu privāto šefpavāru pakalpojumi. No radošām tapām līdz pilnvērtīgām maltītēm vai pielāgotām ēdienkartēm. Mēs ienesīsim garšu, siltumu un dvēseli tieši jūsu galdā.

Kokteiļi un tapas

Midadas radošās tapas mielojas ar kokteiļbāru. Ideāli piemērots ikdienišķām sanāksmēm ar gardēžu pieskārienu un jautrību. 2 ekskluzīvi kokteiļi vienai personai, kas radīti kopā ar tapām

Privātais šefpavārs Džordžio

Itāļu, Vidusjūras, fusion, privāts šefpavārs, pasākumi, augstā virtuve.

Privātais šefpavārs Dora

Brazīlijas, Vidusjūras, Tuvo Austrumu virtuve, daudzveidīga gastronomiskā pieredze.

Kulinārais ceļojums ar Andri

Strādājot Michelin zvaigžņu virtuvēs, es iemācījos gatavot izsmalcinātākos ēdienus.

Privātais šefpavārs Moises

Starptautiskā kulinārija, mūsdienu tehnikas, autors, vietējie un sezonas produkti.

Privātais šefpavārs Īzaks

Autentiski rīsu un nūdeļu ēdieni, pagatavoti ar aizrautību un rūpīgi.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē