Airbnb pakalpojumi

El Prat de Llobregat – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Virtuve bez robežām, ko piedāvā privatechef_julicanale

Es piedāvāju Vidusjūras ēdienu degustācijas, kvalitatīvas ēdienkartes un Argentīnas asado.

Alberta radošas maltītes Vidusjūrā

Tradīcijas un radošums satiekas uz katra šķīvja, lai radītu unikālus Vidusjūras mirkļus.

Augu izcelsmes vēlās brokastis un gardas vakariņas, ko piedāvā Federiko

Mūsu pakalpojumi apvieno profesionalitāti, radošumu un dziļu cieņu pret ēdienu un cilvēkiem.

Suši un Āzijas virtuve

Kulinārija ir mans dzīvesveids, un man patīk likt cilvēkiem smaidīt ar saviem Āzijas virtuves ēdieniem.

Jannas radošas Vidusjūras garšas

Mans ēdiens apvieno Vidusjūras saknes ar starptautisku radošumu un tehniku.

Vidusjūras apvienojums, ko piedāvā Marks

Esmu personīgs šefpavārs, kas luksusa villas viesiem piedāvā Vidusjūras, Āzijas un Latīņamerikas ēdienus.

Šefpavārs jūsu brīvdienās ar Fabricio

Atvaļinājumu laikā baudiet starptautiskas ēdienkartes un augstas kvalitātes maiznīcu.

Gardēžu bārbekjū ar Fabricio

Izbaudiet gardēžu cienīgu grilu ar augstas kvalitātes produktiem un tradicionāliem ēdieniem.

Vidusjūras garšas ar Fabricio

Izbaudiet vienu no visaugstāk novērtētajiem ēdieniem pasaulē.

Itāļu un Brazīlijas apvienojums, ko piedāvā Hosē Karloss

Esmu mācījusies Kulinārijas mākslas akadēmijā un gatavojusi ēdienus ar zvaigznēm novērtētās virtuvēs ar Michelin zvaigznēm.

Japāņu un Vidusjūras suši

Es sajaucu japāņu precizitāti ar Vidusjūras garšu, izmantojot svaigas vietējās zivis.

Japāņu apvienojums, ko piedāvā Ēriks

Manās ēdienkartēs ir japāņu ēdieni uz fusion bāzes, kas paredzēti, lai parādītu paaugstinātas sastāvdaļas.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē