Airbnb pakalpojumi

Sant Adrià de Besòs – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Sezonas galds

Radošas, smalkas vakariņas, kas iesakņojušās vietējās garšās, Michelin zvaigžņu amatniecība, kuras iedvesmas avots ir Berasategui

Vidusjūras garšas ar Fabricio

Izbaudiet vienu no visaugstāk novērtētajiem ēdieniem pasaulē.

Katlīnas radoša sezonas virtuve

Es veidoju sezonas ēdienkartes ar vietējām sastāvdaļām, radošumu un aizrautību ar savu amatu.

Šefpavārs jūsu brīvdienās ar Fabricio

Atvaļinājumu laikā baudiet starptautiskas ēdienkartes un augstas kvalitātes maiznīcu.

Paaugstinātas vakariņas, ko piedāvā Paula

Es piedāvāju inovatīvu un tradicionālu kulinārijas pieredzi.

Vidusjūras apvienojums, ko piedāvā Marks

Esmu personīgs šefpavārs, kas luksusa villas viesiem piedāvā Vidusjūras, Āzijas un Latīņamerikas ēdienus.

Alberta radošas maltītes Vidusjūrā

Tradīcijas un radošums satiekas uz katra šķīvja, lai radītu unikālus Vidusjūras mirkļus.

Federiko Eiropas garšas

Es veidoju visu no nulles, tostarp makaronus, fočiku, maizi un desertus.

Augu izcelsmes vēlās brokastis un gardas vakariņas, ko piedāvā Federiko

Mūsu pakalpojumi apvieno profesionalitāti, radošumu un dziļu cieņu pret ēdienu un cilvēkiem.

Itāļu un Brazīlijas apvienojums, ko piedāvā Hosē Karloss

Esmu mācījusies Kulinārijas mākslas akadēmijā un gatavojusi ēdienus ar zvaigznēm novērtētās virtuvēs ar Michelin zvaigznēm.

Vēlās brokastis ar Signature pieskārieniem

Signature Mediterranean vēlās brokastis. Eleganti ēdieni un diskrēta apkalpošana vadītāju sanāksmēm un svinībām.

Privāts šefpavārs Andrē

Vidusjūras, franču, itāļu, japāņu, indiešu virtuves un fusion ēdieni.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē