Airbnb pakalpojumi

L'Hospitalet de Llobregat – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Marijas suši un Āzijas virtuve

Kulinārija ir mans dzīvesveids, un man patīk likt cilvēkiem smaidīt ar saviem Āzijas virtuves ēdieniem.

Federiko Eiropas garšas

Es veidoju visu no nulles, tostarp makaronus, fočiku, maizi un desertus.

Jannas radošas Vidusjūras garšas

Mans ēdiens apvieno Vidusjūras saknes ar starptautisku radošumu un tehniku.

Japāņu apvienojums, ko piedāvā Ēriks

Manās ēdienkartēs ir japāņu ēdieni uz fusion bāzes, kas paredzēti, lai parādītu paaugstinātas sastāvdaļas.

Gardēžu bārbekjū, autors Fabricio

Izbaudiet gardēžu cienīgu grilu ar augstas kvalitātes produktiem un tradicionāliem ēdieniem.

Pasaule uz jūsu aukslējām kopā ar Fabricio Robles šefpavāru

Mani starptautiskākie ēdieni ceļošanai no jūsu mājokļa komforta.

Ksavjē avangarda jūras velšu degustācijas ēdienkartes

Es apvienoju tradīcijas ar radošumu, izmantojot jūras aļģes un molekulāro gastronomiju.

Neaizmirstamas maltītes, ko piedāvā Kristīna

Esmu privāts pavārs, kuram patīk radīt neaizmirstamu kulinārijas pieredzi.

Helio iedvesmotas vakariņas visā pasaulē

Es apvienoju virtuves ēdienus no visas pasaules, lai radītu piedzīvojumiem bagātas garšas.

Augu izcelsmes vēlās brokastis un gardas vakariņas, ko piedāvā Federiko

Mūsu pakalpojumi apvieno profesionalitāti, radošumu un dziļu cieņu pret ēdienu un cilvēkiem.

Vidusjūras apvienojums, ko piedāvā Marks

Esmu personīgs šefpavārs, kas luksusa villas viesiem piedāvā Vidusjūras, Āzijas un Latīņamerikas ēdienus.

Šodien jūs gatavojat Apalapapu

Trīs dažādu darbību ēdienkarte - gan Vidusjūras, gan Argentīnas - unikāls piedzīvojums

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē