Airbnb pakalpojumi

L'Hospitalet de Llobregat – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Sezonas galds

Radošas, smalkas vakariņas, kas iesakņojušās vietējās garšās, Michelin zvaigžņu amatniecība, kuras iedvesmas avots ir Berasategui

Katlīnas radoša sezonas virtuve

Es veidoju sezonas ēdienkartes ar vietējām sastāvdaļām, radošumu un aizrautību ar savu amatu.

Vidusjūras garšas ar Fabricio

Izbaudiet vienu no visaugstāk novērtētajiem ēdieniem pasaulē.

Paaugstinātas vakariņas, ko piedāvā Paula

Es piedāvāju inovatīvu un tradicionālu kulinārijas pieredzi.

Šefpavārs jūsu brīvdienās ar Fabricio

Atvaļinājumu laikā baudiet starptautiskas ēdienkartes un augstas kvalitātes maiznīcu.

Vidusjūras apvienojums, ko piedāvā Marks

Esmu personīgs šefpavārs, kas luksusa villas viesiem piedāvā Vidusjūras, Āzijas un Latīņamerikas ēdienus.

Federiko Eiropas garšas

Es veidoju visu no nulles, tostarp makaronus, fočiku, maizi un desertus.

Alberta radošas maltītes Vidusjūrā

Tradīcijas un radošums satiekas uz katra šķīvja, lai radītu unikālus Vidusjūras mirkļus.

Jūras veltes un Vidusjūras reģiona ēdieni, ko piedāvā Borja

Es radu neaizmirstamas vakariņas ar vietējiem ēdieniem un tradīciju un inovāciju apvienojumu.

Augu izcelsmes vēlās brokastis un gardas vakariņas, ko piedāvā Federiko

Mūsu pakalpojumi apvieno profesionalitāti, radošumu un dziļu cieņu pret ēdienu un cilvēkiem.

Itāļu un Brazīlijas apvienojums, ko piedāvā Hosē Karloss

Esmu mācījusies Kulinārijas mākslas akadēmijā un gatavojusi ēdienus ar zvaigznēm novērtētās virtuvēs ar Michelin zvaigznēm.

Vēlās brokastis ar Signature pieskārieniem

Es padaru katru ēdienu par mākslas darbu, kurā katrs klients ir mans iedvesmas avots.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē