Airbnb pakalpojumi

Rolling Hills Estates – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Rolling Hills Estates – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Dienvidu dvēsele ar šefpavāra Pondera franču akcentu

18 gadu pieredze Mana uzmanība: dvēseliskās dienvidu kulinārijas tradīcijas ar precīzām franču metodēm. Man ir kulinārijas tēlotājmākslas grāds Le Cordon Bleu Kulinārijas mākslas koledžā, kā arī uzņēmējdarbības vadības grāds slavenajā Morehouse koledžā. Es palīdzēju restorānu grupai sasniegt 85% no lauku saimniecības līdz galdam un uzturēju pārtikas izmaksas, kas ir zemākas par 20%. Tagad esmu privāts pavārs, kas rūpējas par jūsu vajadzībām. Mana specialitāte ir: jūsu izvēle.

Pavārs

Vegānu pieredze: uz augiem balstīts privāts šefpavārs

Iepazīstieties ar šefpavāru JustNCase! Ar ilggadēju pieredzi kulinārijas nozarē esmu veiksmīgi vadījis savu pārtikas kravas automašīnu un uzsācis plaukstošu privātu šefpavāru uzņēmējdarbību, kas rūpējas par dažādiem klientiem. Mana aizraušanās ar aromātisku, augstas kvalitātes maltīšu radīšanu ir ļāvusi man sadarboties ar vairākiem augsta līmeņa klientiem konfidenciālā vidē, nodrošinot personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus, kas par prioritāti piešķir garšu, veselību un prezentāciju. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat inovatīvus augu izcelsmes ēdienus vai veidoju vairāku ēdienu maltītes, es pievēršu profesionalitāti, radošumu un uzmanību detaļām katrā ēdināšanas piedzīvojumā. Ļaujiet man piedāvāt privāta šefpavāra greznību jūsu Airbnb mājoklī!

Pavārs

Cali Mediterranean by Liza

Es esmu vietējais privātais slavenību šefpavārs, kurš ir strādājis pie Elisonas Holkera, Sebastiana Stena un citiem klientiem privātajā sektorā. Es uzsāku privātā šefpavāra pakalpojumus Malibu Beach Recovery Home. Tur es no jauna izgudroju daudzas savas receptes, lai ievērotu viņu zemo glikēmisko diētu. Es cēlos rindās kā viņu sous šefpavārs un kulinārijas skolotājs. Mana niša ir Vidusjūras ēdieni un konditorejas izstrādājumi.

Pavārs

Veselīgas sezonas maltītes ar uztura šefpavāru Cate

Četru gadu pieredze Man ir 4 gadu pieredze veselības atbalstošu maltīšu gatavošanā, lai dziedinātu klientus Losandželosā. Esmu integrētā uztura institūta sertificēts holistisks veselības treneris. Food Network "Chopped" čempions un turnīru finālists.

Pavārs

Privāts ēdināšanas piedzīvojums, ko piedāvā šefpavārs Neicy

15 gadu pieredze Koncentrējoties uz komforta ēdienu ar akcentu, es gatavoju slavenībām un ekskluzīviem pasākumiem. Vecmāmiņa mani apmācīja, un es pilnveidoju savas prasmes Ilinoisas Mākslas institūtā. Es arī nodibināju MeMa's Southern Hospitality un šefpavāra Neicy Flavor Company.

Pavārs

Gardēžu vakariņas, ko piedāvā Dilans

Piecu gadu pieredze Man ir veltīta svaiga, gardēžu cienīga ēdiena ienešana jūsu galdā. Es studēju pie vieniem no labākajiem šefpavāriem Losandželosā. Es uzrakstīju pavārgrāmatu bērniem ar ēšanas traucējumiem.

Pavāri – visi pakalpojumi

Paaugstināta cena par Itāliju, ko piedāvā Džoijs

Esmu Džoijs, Losandželosā dzīvojošs privāts šefpavārs, kura specializācija ir itāļu virtuve. Mans kulinārijas ceļojums sākās Le Cordon Bleu Losandželosā, kur es iemācījos radīt radošumu sarežģītās receptēs. Ar itāļu mantojumu abās ģimenes pusēs es katru gadu ceļoju uz Itāliju, lai padziļinātu savu pieredzi. Savu kā privāta šefpavāra 10 gadu laikā esmu apkalpojusi virkni klientu - no slavenībām līdz vēlmei, un ar nepacietību gaidu, kad jūsu mājās piedāvās izsmalcinātus ēdienus, kas pagatavoti ar augstas kvalitātes sastāvdaļām.

Kaleba smalkas vakariņas

8 gadu pieredze Esmu profesionāls šefpavārs un ēdienu dizainers ar pasaules līmeņa virtuves pieredzi. Es mācījos Bouchon Bistro un arī mācījos pie šefpavāra Tomasa Kellera franču veļas mazgātavā. Man ir bijusi veiksme strādāt The French Laundry un Bouchon Bistro.

Afro - Karību jūras garšas, ko piedāvā Ešlija

Esmu šefpavāre Ešlija un sniedzu dziļu personīgu skatījumu uz katru radīto ēdienu. Mani Afro-Caribbean fusion ēdieni godina tradīcijas un godina radošumu, iedvesmojoties no mana Jamaikas-amerikāņu mantojuma, oficiālās kulinārijas apmācības no Jaunās kulinārijas skolas un sešu gadu pieredze kā šefpavāram. Tomēr mans darbs sniedzas tālāk par ēdienu. Mans kā melnādainās imigrantes ceļojums kulinārijas pasaulē ir noturības un vadības apliecinājums. Mani aizrauj izaicinoši stereotipi, imigrantu melnādaino sieviešu balsu pastiprināšana un mūsu ieguldījuma izcelšana. Kulinārija jums ir kas vairāk par maltīti - tā ir kultūras, identitātes un stāstu svinības, kas mūs vieno. Mani aizrauj Karību jūras reģiona kultūras skaistuma saglabāšana un dalīšanās ar jums, vienlaikus radot telpu pārdomām un neticamam ēdienam.

Šefpavāra Ameera globālā dvēseles virtuve

15 gadu pieredze Esmu trešās paaudzes Kalifornijas iedzīvotāja, sajaucot rietumu piekrastes sastāvdaļas ar globālām garšvielām. Es mācījos no savas mātes un vecmāmiņas, pēc tam trenējoties un vadot savu uzņēmējdarbību. Es uzvarēju Food Network kulinārijas konkursā un esmu apkalpojis Rihannu, Stīviju Brīnumu un daudz ko citu.

Šefpavāra Solomona radošie deserti un sezonas ēdienkartes

16 gadu pieredze es specializējos inovatīvu recepšu un ēdienu izstrādē mazajiem pārtikas uzņēmumiem. Es absolvēju Amerikas Kulinārijas institūtu. Es pievēršos pētniecībai un attīstībai mazajiem pārtikas uzņēmumiem.

Luksusa maltītes mājoklī, ko piedāvā Ty

Esmu privāts pavārs ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi, radot personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus ģimenēm, radošām personām un ēdienu cienītājiem visā Kalifornijā. Mana kulinārija sakņojas multikulturālās sintēzes baudīšanas dvēseliskajās garšās no dienvidiem, Karību jūras reģiona, Latīņamerikas un ne tikai. Esmu izveidojis savu vārdu, gatavojot ēdienu klientiem, kuri mani uzaicina gadu no gada, pateicoties saiknei un rūpēm, ko sniedzu katram šķīvim. Ar ko es atšķiros? Es ne tikai gatavoju ēdienu - es pārtveru sajūtu ēdienā. Neatkarīgi no tā, vai tas ir komforts, svinības vai nostalģija, es pievēršos maltītes emocionālajai pusei. Esmu rīkojis visu, sākot no intīmām dzimšanas dienām līdz uznirstošajiem logiem un privātām vakariņām, un pret katru no tām izturos tā, it kā tas būtu vissvarīgākais. Ja kādreiz esat vēlējies šefpavāru, kurš jūtas kā ģimene un pavāri, it kā viņi būtu dzīvojuši visur, kur jums patīk -

Brady radošie neapoliešu ēdieni

24 gadu pieredze, liekot cilvēkiem justies ērti, piedāvājot radošas ēdienkartes un piedzīvojumus. Esmu pilnveidojis savas kulinārijas prasmes gan virtuvēs, gan augstspiediena pasākumu vidē. Esmu izveidojis mobilo neapoliešu virtuves koncepciju, kas piedāvā neaizmirstamus ēdienus, privātu ēdināšanas uzņēmumu, kā arī plaša mēroga pasākumu pakalpojumus. Ļaujiet man jūs aizvest gardā un barojošā ceļojumā.

Shieya globālie kulinārijas ceļojumi

10 gadu pieredze Es vairāk nekā desmit gadu gatavoju īpašus ēdienus no visdažādākajām ietekmēm. Es mācījos Nobu un arī Wolfgang Puck. Es uzvarēju Food Network's Supermarket Stakeout 6. sezonā un parādos Gastronauts.

Terēzes gardie darbi

20 gadu pieredze man ir vairāk nekā divas desmitgades daudzveidīga pieredze augstspiediena virtuves vidē. Es studēju kulinārijas mākslu Losandželosas Tirdzniecības tehniskajā koledžā. Esmu saņēmusi Kubisonas kundzes labāko ģērbšanās balvu.

Karību jūras un Eiropas virtuves maltītes, ko piedāvā Paola

7 gadu pieredze, ko gatavoju privātiem klientiem, apvienojot Karību jūras saknes ar globālām garšām. Es iemācījos gatavot no mammas un pusaudža darba. Es radu izcilu cepšanu un multikulturālu virtuvi.

Ziemeļaustrumu iedvesmotas privātas vakariņas, ko piedāvā Paola

9 gadu pieredze Esmu izstrādājis savas kulinārijas prasmes gadu laikā ar jahtu čarteriem un privātām vakariņām. Esmu ne tikai piedalījies nodarbībās, bet arī pilnveidojis savas prasmes ar jahtu čarterreisiem un privātām vakariņām. Esmu radījis ēdienus lieliskam viesu lokam, kuģojot ar jahtām.

Pasaules garšas, autore Miilija

Piecu gadu pieredze pandēmijas laikā sāku šefpavāra uzņēmējdarbību, sadarbojoties ar šefpavāriem Kalifornijā. Esmu apmācījis vairākus šefpavārus Dienvidkalifornijā, nepārtraukti mācoties. Esmu gatavojis ēdienu augsta līmeņa klientiem, tostarp America's Got Talent tiesnešiem.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē