Airbnb pakalpojumi

Losandželosa – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Privātas gardas vakariņas, ko piedāvā Patryk

Es piedāvāju izsmalcinātu virtuvi, īpašu uzmanību pievēršot augstas kvalitātes sastāvdaļām un precizitātei.

Brendas restorāna kvalitātes vakariņas

Es piedāvāju augstas kvalitātes virtuvi, ko pagatavojis jūsu mājoklī vai īres mājoklī.

Kolina Kalifornijas virtuves virtuve

Esmu strādājusi ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā un specializējos paaugstinātās globālajās garšās.

Šefpavāra Džezija Hārvija Kali un Karību jūras reģiona virtuve

Wellness-forward Cali-Caribbean maltītes, ko piedāvā celeb šefpavārs Jazzy gan vegāniem, gan tiem, kas nav vegāni.

Afro - Karību jūras garšas, ko piedāvā Ešlija

Esmu Jamaikas amerikāņu šefpavārs, kurš godina salas kulinārijas mantojumu.

Džasmīnas steiks un noskaņas

Izbaudiet greznas, mājīgas randiņu naktis ar lieliski pagatavotu ribeye steiku ar kombinētiem vīniem.

Paaugstināta cena par Itāliju, ko piedāvā Džoijs

Esmu Le Cordon Bleu absolvents, kurš pārveido mājokļus par izsmalcinātiem itāļu restorāniem.

Rikardo pavāra galda ēdienkartes

Es radu izcilas smalkas maltītes, izmantojot svaigas, ilgtspējīgas sastāvdaļas un drosmīgas garšas.

Johannas restorāna restorānā

Izbaudiet rūpīgi izplānotu maltīti ar bagātīgām, sarežģītām garšām vāji apgaismotā vidē.

Šefpavāra Ameera globālā dvēseles virtuve

Karību jūras, Sv. Lucijas un Āzijas garšu apvienojums, kas papildināts ar dziedniecisku un Rietumkrasta noskaņu

Luksusa maltītes mājoklī, ko piedāvā Ty

Es veidoju sezonas ēdienkartes ar augstas kvalitātes sastāvdaļām īpašiem vakariņu gadījumiem.

Jautras, aizraujošas šefpavāra Arno kulinārijas nodarbības

Es veidoju praktiskus kulinārijas ceļojumus ar sezonālām sastāvdaļām un globālām garšām.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē