Airbnb pakalpojumi

Losandželosa – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Losandželosa – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Losandželosa

Uzmanīgas maltītes, ko piedāvā Raiens

11 gadu pieredze esmu vadījis kulinārijas komandas tādos augšējos centros kā Montare Behavioral Health un Passages Malibu. Es arī studēju specializētu diētu PH2 Nutrition, kā arī pilnveidoju savas prasmes izcilos pasākumos. Mani stendi Coachella ir piesaistījuši uzmanību, piesaistot augsta līmeņa viesus.

Pavārs

Losandželosa

Luksusa maltītes mājoklī, ko piedāvā Ty

Esmu privāts pavārs ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi, radot personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus ģimenēm, radošām personām un ēdienu cienītājiem visā Kalifornijā. Mana kulinārija sakņojas multikulturālās sintēzes baudīšanas dvēseliskajās garšās no dienvidiem, Karību jūras reģiona, Latīņamerikas un ne tikai. Esmu izveidojis savu vārdu, gatavojot ēdienu klientiem, kuri mani uzaicina gadu no gada, pateicoties saiknei un rūpēm, ko sniedzu katram šķīvim. Ar ko es atšķiros? Es ne tikai gatavoju ēdienu - es pārtveru sajūtu ēdienā. Neatkarīgi no tā, vai tas ir komforts, svinības vai nostalģija, es pievēršos maltītes emocionālajai pusei. Esmu rīkojis visu, sākot no intīmām dzimšanas dienām līdz uznirstošajiem logiem un privātām vakariņām, un pret katru no tām izturos tā, it kā tas būtu vissvarīgākais. Ja kādreiz esat vēlējies šefpavāru, kurš jūtas kā ģimene un pavāri, it kā viņi būtu dzīvojuši visur, kur jums patīk -

Pavārs

Losandželosa

Morgana dzīvespriecīga kulinārija

20 gadu pieredze es specializējos unikālu ēdināšanas piedzīvojumu radīšanā, koncentrējoties uz kvalitatīvām sastāvdaļām. Esmu gatavojis ēdienu daudzu lielisku šefpavāru un fantastiskos restorānos. Es vadu savu uzņēmumu, piedāvājot privātu šefpavāra pieredzi, vīna pārus un piknikus.

Pavārs

Bendžamina augstākās klases vakariņas

20 gadu pieredze Esmu strādājis Michelin zvaigznēs novērtētajos restorānos visā Eiropā. Es mācījos prestižās kulinārijas skolās un strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētos šefpavāros Eiropā. Es biju pusfinālists Francijas labākā šefpavāra versijā.

Pavārs

Losandželosa

Džasmīnas steiks, vīns un noskaņas

Steika nakts no jauna definēts: personīgs kulinārijas piedzīvojums" Es atnesu steiku pie jūsu galda - bez rezervācijām, bez pārāk dārgiem vīniem, bez grūtībām. Kā kulinārijas skolas absolvents un steiku mājas veterāns ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi kā šefpavāram un saimniekam, es specializējos, lai pārveidotu jebkuru telpu par greznu, bet mājīgu randiņu vakaru. Izbaudiet lieliski pagatavotus steikus, ar rokām izvēlētus vīnus un dinamisku viesu uzņemšanu, kas apvieno ēdienu, humoru un džezu. Es jūs iepriecināšu ar savām zināšanām par labākajiem gaļas izcirtņiem, ideāliem pāriem un siltu, nepiespiestu piedzīvojumu, kas radīts tieši jums.

Pavārs

Beverlihilsa

Privātas vakariņas, ko piedāvā Keven

26 gadu pieredze Mans kulinārijas stils ir globāli iedvesmots, un es varu radīt jebkuru virtuvi jebkurā līmenī. Es mācījos Amerikas Kulinārijas institūtā un Šveicē. Man pieder CKL Events - piecu zvaigžņu ēdināšanas uzņēmums.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē