Mišelina stila Vidusjūras un Eiropas virtuve

Michelin apmācīts, nesot vietējos produktus uz jūsu vakariņu galda!
Automātiski tulkots
Pavārs (Losandželosa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Jūsu privātā tako nakts

€ 47 par viesi
Ar rokām darināti tako, svaigi čipsi, guaks, salsa un deserts

Nakts bistro

€ 129 par viesi
Atklājiet modernu klasisko franču bistro garšu ar sezonālām sastāvdaļām, kas meistarīgi pagatavotas katrā ēdienā.

Santorini garšas

€ 150 par viesi
Izbaudiet klasiskas Vidusjūras garšas no jūras līdz kalniem

Kalifornijas lauku saimniecības pie jūsu galda

€ 180 par viesi
Dodieties vairāku ēdienu degustācijā pa Kalifornijas kultūrām ar gaļu un dārzeņiem no mūsu vietējām saimniecībām
Ja vēlaties, lai Caleb veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
8 gadu pieredze
Esmu profesionāls šefpavārs un ēdienu dizainers ar pasaules līmeņa virtuves pieredzi.
Karjeras sasniegums
Man ir bijusi veiksme strādāt The French Laundry un Bouchon Bistro.
Izglītība un apmācība
Es mācījos Bouchon Bistro un arī mācījos pie šefpavāra Tomasa Kellera franču veļas mazgātavā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 6 atsauksmēm

Rāda: 0 no 0

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Losandželosa, Avalon, Malibu un Kagel Canyon. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
No € 180 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Mišelina stila Vidusjūras un Eiropas virtuve

Michelin apmācīts, nesot vietējos produktus uz jūsu vakariņu galda!
Automātiski tulkots
Pavārs (Losandželosa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
No € 180 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Jūsu privātā tako nakts

€ 47 par viesi
Ar rokām darināti tako, svaigi čipsi, guaks, salsa un deserts

Nakts bistro

€ 129 par viesi
Atklājiet modernu klasisko franču bistro garšu ar sezonālām sastāvdaļām, kas meistarīgi pagatavotas katrā ēdienā.

Santorini garšas

€ 150 par viesi
Izbaudiet klasiskas Vidusjūras garšas no jūras līdz kalniem

Kalifornijas lauku saimniecības pie jūsu galda

€ 180 par viesi
Dodieties vairāku ēdienu degustācijā pa Kalifornijas kultūrām ar gaļu un dārzeņiem no mūsu vietējām saimniecībām
Ja vēlaties, lai Caleb veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
8 gadu pieredze
Esmu profesionāls šefpavārs un ēdienu dizainers ar pasaules līmeņa virtuves pieredzi.
Karjeras sasniegums
Man ir bijusi veiksme strādāt The French Laundry un Bouchon Bistro.
Izglītība un apmācība
Es mācījos Bouchon Bistro un arī mācījos pie šefpavāra Tomasa Kellera franču veļas mazgātavā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 6 atsauksmēm

Rāda: 0 no 0

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Losandželosa, Avalon, Malibu un Kagel Canyon. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?