Airbnb pakalpojumi

Long Beach – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Neportodoksāla ēdiena gatavošana, ko piedāvā Lū

Le Cordon Bleu grad un Food Network dalībnieks, es radu atmiņas no ēdiena.

Kolina Kalifornijas virtuves virtuve

Esmu strādājusi ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā un specializējos paaugstinātās globālajās garšās.

Raiena kulinārijas aizbēgšana

Es gatavoju izsmalcinātas, vairāku ēdienu maltītes, izmantojot labākās sastāvdaļas.

Afro - Karību jūras garšas, ko piedāvā Ešlija

Esmu Jamaikas amerikāņu šefpavārs, kurš godina salas kulinārijas mantojumu.

Paaugstināta cena par Itāliju, ko piedāvā Džoijs

Esmu Le Cordon Bleu absolvents, kurš pārveido mājokļus par izsmalcinātiem itāļu restorāniem.

Luksusa maltītes mājoklī, ko piedāvā Ty

Es veidoju sezonas ēdienkartes ar augstas kvalitātes sastāvdaļām īpašiem vakariņu gadījumiem.

Šefpavāra Ameera globālā dvēseles virtuve

Karību jūras, Sv. Lucijas un Āzijas garšu apvienojums, kas papildināts ar dziedniecisku un Rietumkrasta noskaņu

Morgana dzīvespriecīga kulinārija

Kulinārija man sagādā prieku, un man patīk radīt neaizmirstamas maltītes un 5 zvaigžņu piedzīvojumus!

Kalifornijas Ranchero virtuve, Cam

Manos ēdienos ir humāni iegūti proteīni un bioloģiskas sastāvdaļas no lauksaimnieku tirgiem.

Cena no lauka līdz galdam, ko piedāvā Deivids

Esmu šefpavārs un recepšu izstrādātājs, kura specializācija ir Paleo un visa ēdiena virtuve.

Lainela kuskusa karalis

Es piedāvāju franču, Vidusjūras un Tuvo Austrumu virtuvi jūsu pasākumiem.

Uzmanīgas maltītes, ko piedāvā Raiens

Mani aizrauj rūpīga kulinārija, kas iedvesmo pārliecību un dzīvesveida maiņu.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē