Šefpavāra Keis A saraksta paaugstinātie šķīvji

Šefpavārs Keis ir kulinārijas spēkavīrs. Globāli apmācīts, ar prasmēm, kas apgūtas Francijā. Novēlētie 25 labākie privātie šefpavāri Losandželosā. Viņa piedāvā drosmīgu garšu, sīvu stilu un neaizmirstamus piedzīvojumus uz katra šķīvja.
Automātiski tulkots
Pavārs (Losandželosa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Paraksts brīvā dabā

€ 56 
Minimālā rezervācijas summa: € 858
Īpaši veidota kumosa izmēra elegances izlase, kas radīta, lai atstātu iespaidu. Katrs hors d'oeuvre apvieno drosmīgu garšu, globālu iedvesmu un izsmalcinātu tehniku - nevainojami sabalansētu, skaisti pārklātu un neaizmirstamu no paša pirmā kumosa. No luxe jūras velšu darbiem līdz košiem augu izcelsmes kostīmiem - šefpavārs Keis sniedz franču smalkumu un pasaules noskaņu katrā uzkodu mirklī. Ideāli piemērots sanāksmēm intīmā gaisotnē, moderniem pasākumiem un VIP piedzīvojumiem.

Elite Hors d 'Oeuvres

€ 78 
Minimālā rezervācijas summa: € 1 030
Īpaši veidota kumosa izmēra elegances izlase, kas radīta, lai atstātu iespaidu. Katrs hors d'oeuvre apvieno drosmīgu garšu, globālu iedvesmu un izsmalcinātu tehniku - nevainojami sabalansētu, skaisti pārklātu un neaizmirstamu no paša pirmā kumosa. No luxe jūras velšu darbiem līdz košiem augu izcelsmes kostīmiem - šefpavārs Keis sniedz franču smalkumu un pasaules noskaņu katrā uzkodu mirklī. Ideāli piemērots sanāksmēm intīmā gaisotnē, moderniem pasākumiem un VIP piedzīvojumiem.

Ēdiens ģimenes gaumē

€ 108 
Minimālā rezervācijas summa: € 858
Sakņots komfortā, paaugstināts ar amatniecību. Šefpavāra Keis ēdienkarte Signature ģimenei apvieno cilvēkus, piedāvājot kopīgus dvēseliskus, šefpavāra pagatavotus ēdienus. Padomājiet par košiem iesācējiem, lēni gatavotām olbaltumvielām, sezonālām pusēm un bagātīgu, pūli patīkamu desertu - tas viss tiek pasniegts ģimenes stilā šai intīmajai, kopīgai noskaņai. Tas ir ideāls mājās gatavota siltuma un restorāna kvalitātes garšas apvienojums, kas paredzēts sanāksmēm, svinībām un svarīgiem mirkļiem. Sākot no 125 $, cena var mainīties.

Signature 3 ēdienu maltīte

€ 129 
Minimālā rezervācijas summa: € 858
Paaugstināts 3 ēdienu kulinārijas ceļojums, kurā katrs šķīvis ir pārdomāti veidots, iedvesmots visā pasaulē un iesakņojies drosmīgā, neaizmirstamā garšā. Sāciet ar mākslinieciski pārklātu uzkodu, kas atmodina aukslējas, kam seko izsmalcināta ieeja, kas demonstrē šefpavāra Keis raksturīgo tehnikas un kultūras apvienojumu. Beidziet ar dekadentisku, šefpavāra gatavotu desertu, kas atstāj paliekošu iespaidu. Neatkarīgi no tā, vai tas ir intīms vai moderns, katrs kurss ir greznības, radošuma un dvēseles svinības, kas veidotas, lai apmierinātu un atstātu iespaidu.

VIPalate Hors d 'Oeuvres

€ 129 
Minimālā rezervācijas summa: € 1 287
Īpaši veidota kumosa izmēra elegances izlase, kas radīta, lai atstātu iespaidu. Katrs hors d'oeuvre apvieno drosmīgu garšu, globālu iedvesmu un izsmalcinātu tehniku - nevainojami sabalansētu, skaisti pārklātu un neaizmirstamu no paša pirmā kumosa. No luxe jūras velšu darbiem līdz košiem augu izcelsmes kostīmiem - šefpavārs Keis sniedz franču smalkumu un pasaules noskaņu katrā uzkodu mirklī. Ideāli piemērots sanāksmēm intīmā gaisotnē, moderniem pasākumiem un VIP piedzīvojumiem.

Elite 3 ēdienu maltīte

€ 215 
Minimālā rezervācijas summa: € 1 030
Paaugstināts 3 ēdienu kulinārijas ceļojums, kurā katrs šķīvis ir pārdomāti veidots, iedvesmots visā pasaulē un iesakņojies drosmīgā, neaizmirstamā garšā. Sāciet ar mākslinieciski pārklātu uzkodu, kas atmodina aukslējas, kam seko izsmalcināta ieeja, kas demonstrē šefpavāra Keis raksturīgo tehnikas un kultūras apvienojumu. Beidziet ar dekadentisku, šefpavāra gatavotu desertu, kas atstāj paliekošu iespaidu. Neatkarīgi no tā, vai tas ir intīms vai moderns, katrs kurss ir greznības, radošuma un dvēseles svinības, kas veidotas, lai apmierinātu un atstātu iespaidu.
Ja vēlaties, lai Keis veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
20 gadu pieredze
Mani klienti? Tikai elites faktori, mūziķi, sportisti, komiķi un nozares ikonas.
Karjeras sasniegums
Food Network's Chopped, BuzzFeed, Voyage MD, atl & LA, 25 populārākie privātie šefpavāri Losandželosā un citi
Izglītība un apmācība
Kulinārijas studiju partneri Amerikas Kulinārijas institūtā
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 1 atsauksmi

Rāda: 0 no 0

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Losandželosa, Pearblossom un Santa Clarita. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
€ 56 
Minimālā rezervācijas summa: € 858
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Šefpavāra Keis A saraksta paaugstinātie šķīvji

Šefpavārs Keis ir kulinārijas spēkavīrs. Globāli apmācīts, ar prasmēm, kas apgūtas Francijā. Novēlētie 25 labākie privātie šefpavāri Losandželosā. Viņa piedāvā drosmīgu garšu, sīvu stilu un neaizmirstamus piedzīvojumus uz katra šķīvja.
Automātiski tulkots
Pavārs (Losandželosa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
€ 56 
Minimālā rezervācijas summa: € 858
Bezmaksas atcelšana

Paraksts brīvā dabā

€ 56 
Minimālā rezervācijas summa: € 858
Īpaši veidota kumosa izmēra elegances izlase, kas radīta, lai atstātu iespaidu. Katrs hors d'oeuvre apvieno drosmīgu garšu, globālu iedvesmu un izsmalcinātu tehniku - nevainojami sabalansētu, skaisti pārklātu un neaizmirstamu no paša pirmā kumosa. No luxe jūras velšu darbiem līdz košiem augu izcelsmes kostīmiem - šefpavārs Keis sniedz franču smalkumu un pasaules noskaņu katrā uzkodu mirklī. Ideāli piemērots sanāksmēm intīmā gaisotnē, moderniem pasākumiem un VIP piedzīvojumiem.

Elite Hors d 'Oeuvres

€ 78 
Minimālā rezervācijas summa: € 1 030
Īpaši veidota kumosa izmēra elegances izlase, kas radīta, lai atstātu iespaidu. Katrs hors d'oeuvre apvieno drosmīgu garšu, globālu iedvesmu un izsmalcinātu tehniku - nevainojami sabalansētu, skaisti pārklātu un neaizmirstamu no paša pirmā kumosa. No luxe jūras velšu darbiem līdz košiem augu izcelsmes kostīmiem - šefpavārs Keis sniedz franču smalkumu un pasaules noskaņu katrā uzkodu mirklī. Ideāli piemērots sanāksmēm intīmā gaisotnē, moderniem pasākumiem un VIP piedzīvojumiem.

Ēdiens ģimenes gaumē

€ 108 
Minimālā rezervācijas summa: € 858
Sakņots komfortā, paaugstināts ar amatniecību. Šefpavāra Keis ēdienkarte Signature ģimenei apvieno cilvēkus, piedāvājot kopīgus dvēseliskus, šefpavāra pagatavotus ēdienus. Padomājiet par košiem iesācējiem, lēni gatavotām olbaltumvielām, sezonālām pusēm un bagātīgu, pūli patīkamu desertu - tas viss tiek pasniegts ģimenes stilā šai intīmajai, kopīgai noskaņai. Tas ir ideāls mājās gatavota siltuma un restorāna kvalitātes garšas apvienojums, kas paredzēts sanāksmēm, svinībām un svarīgiem mirkļiem. Sākot no 125 $, cena var mainīties.

Signature 3 ēdienu maltīte

€ 129 
Minimālā rezervācijas summa: € 858
Paaugstināts 3 ēdienu kulinārijas ceļojums, kurā katrs šķīvis ir pārdomāti veidots, iedvesmots visā pasaulē un iesakņojies drosmīgā, neaizmirstamā garšā. Sāciet ar mākslinieciski pārklātu uzkodu, kas atmodina aukslējas, kam seko izsmalcināta ieeja, kas demonstrē šefpavāra Keis raksturīgo tehnikas un kultūras apvienojumu. Beidziet ar dekadentisku, šefpavāra gatavotu desertu, kas atstāj paliekošu iespaidu. Neatkarīgi no tā, vai tas ir intīms vai moderns, katrs kurss ir greznības, radošuma un dvēseles svinības, kas veidotas, lai apmierinātu un atstātu iespaidu.

VIPalate Hors d 'Oeuvres

€ 129 
Minimālā rezervācijas summa: € 1 287
Īpaši veidota kumosa izmēra elegances izlase, kas radīta, lai atstātu iespaidu. Katrs hors d'oeuvre apvieno drosmīgu garšu, globālu iedvesmu un izsmalcinātu tehniku - nevainojami sabalansētu, skaisti pārklātu un neaizmirstamu no paša pirmā kumosa. No luxe jūras velšu darbiem līdz košiem augu izcelsmes kostīmiem - šefpavārs Keis sniedz franču smalkumu un pasaules noskaņu katrā uzkodu mirklī. Ideāli piemērots sanāksmēm intīmā gaisotnē, moderniem pasākumiem un VIP piedzīvojumiem.

Elite 3 ēdienu maltīte

€ 215 
Minimālā rezervācijas summa: € 1 030
Paaugstināts 3 ēdienu kulinārijas ceļojums, kurā katrs šķīvis ir pārdomāti veidots, iedvesmots visā pasaulē un iesakņojies drosmīgā, neaizmirstamā garšā. Sāciet ar mākslinieciski pārklātu uzkodu, kas atmodina aukslējas, kam seko izsmalcināta ieeja, kas demonstrē šefpavāra Keis raksturīgo tehnikas un kultūras apvienojumu. Beidziet ar dekadentisku, šefpavāra gatavotu desertu, kas atstāj paliekošu iespaidu. Neatkarīgi no tā, vai tas ir intīms vai moderns, katrs kurss ir greznības, radošuma un dvēseles svinības, kas veidotas, lai apmierinātu un atstātu iespaidu.
Ja vēlaties, lai Keis veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
20 gadu pieredze
Mani klienti? Tikai elites faktori, mūziķi, sportisti, komiķi un nozares ikonas.
Karjeras sasniegums
Food Network's Chopped, BuzzFeed, Voyage MD, atl & LA, 25 populārākie privātie šefpavāri Losandželosā un citi
Izglītība un apmācība
Kulinārijas studiju partneri Amerikas Kulinārijas institūtā
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 1 atsauksmi

Rāda: 0 no 0

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Losandželosa, Pearblossom un Santa Clarita. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?