
Airbnb pakalpojumi
Puebla – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Puebla – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Puebla
Vive la gastronomía poblana por Andrea
Sveiki, es esmu Andrea, un man patīk dalīties mīlestībā pret savu cilvēku garšām un tradīcijām. Es piedzimu Meksikas štatā ar vissarežģītāko un daudzveidīgāko sastāvdaļu izlasi, kas padarīja Pueblu par pasaules gardāko ēdienu dzimteni valstī. Bērnībā es uzaugu pavāru un aromātu ielenkumā ģimenes restorānos, un kopā ar viņiem es iemācījos radīt un atkārtot aizraušanos ar mūsu gastronomiju.

Pavārs
Privātas vakariņas ar šefpavāru Huanu Karlosu
20 gadu pieredze es specializējos unikālu maltīšu baudīšanā. Es apmeklēju kulinārijas skolu un mācījos AAA standarta viesnīcās. Esmu augstākā līmeņa šefpavārs Meksikā jau vairāk nekā piecus gadus.

Pavārs
Fusion virtuve, ko piedāvā Gustavo: privāts šefpavārs
7 gadu pieredze Esmu profesionāls šefpavārs, kura specializācija ir starptautiska un fusion virtuve. Es tiku iekļauts kā "Take A Chef" šefpavārs Gvadalaharā.

Pavārs
Aiz Erika liesmas un fusion garšas
8 gadu pieredze, ko sāku Meksikā un mācījos no tādiem meistariem kā Benito Molina un Gordons Ramzijs. Es studēju Meksikas virtuves kultūras konservatorijā. Pašlaik esmu radoša, izsmalcināta ēdināšanas uzņēmuma īpašnieks.

Pavārs
Maikla modernās meksikāņu garšas
10 gadu pieredze Esmu augstākā līmeņa meksikāņu virtuves šefpavārs. Es mācījos no savas ģimenes un Ņujorkas virtuvēs un atvēru vairāk nekā 10 restorānus. Esmu gatavojis ēdienu tādiem labākajiem sportistiem kā Kevin Durant un Landon Donovan.

Pavārs
Meksikas garšas, autors: Jorge
25 gadu pieredze man sagādā milzīgu prieku, veidojot ēdienkartes nelielām grupām un veidojot saikni ar viesiem. Man ir Diplôme en Cuisine no Le Cordon Bleu kulinārijas skolas. Kā pārtikas un dzērienu konsultants esmu aizdevis savas zināšanas restorāniem un viesnīcām.
Pavāri – visi pakalpojumi

Rodrigo mūsdienu meksikāņu kulinārija
14 gadu pieredze sāku japāņu restorānā un pēc tam Biko, kur apguvu progresīvas metodes. Es ieguvu diplomu konditorejas izstrādājumu gatavošanā Le Cordon Bleu. 2014. gadā mani izvēlējās stažēties Nomā.

Svētais meksikāņu ēdiens
13 gadu pieredze I Sniegt pielāgotus ēdināšanas pakalpojumus korporatīviem pasākumiem un svinībām. Es studēju Nacionālajā antropoloģijas un vēstures skolā un UVM. 2015. gadā izveidoja gardēžu salsas līniju Mapachtli amatnieku salsas.

Fernandas veselīgas garšas
19 gadu pieredze Esmu augu izcelsmes šefpavārs un uzņēmējs, aizrautīgi radot organiskas, barojošas maltītes. Es studēju Meksikā un Maiami un ieguvu Vegan Fusion sertifikātu kopā ar Mark Reinfield. Esmu gatavojusi tādiem augsta līmeņa klientiem kā Billie Eilish un Miami Mayor Francis Suarez.

Meksikāņu ģimenes stila por Alex
12 gadu pieredze profesionālā šefpavārā, es strādāju Spānijā, Playa del Carmen un San Miguel de Allende. Es apguvu profesionālas virtuves pamatprincipus un paņēmienus. Es izstrādāju gastronomiskus piedzīvojumus tādiem zīmoliem kā HBO, BVLGARI, Spotify un Netflix.

Fusion galds, ko piedāvā Rodrigo
14 gadu pieredze Manas kulinārijas prasmes ietekmē japāņu virtuves, kruīza kuģi un konditorejas izstrādājumi. Es absolvēju konditorejas diplomu pirms 6 gadus ilgas kulinārijas karjeras uz privātām jahtām. Papildus kulinārijas fondam japāņu virtuvē man ir arī konditorejas bizness.

Nelieli iekodumi Meksikā, ko piedāvā Alekss
12 gadu pieredze Esmu pilnveidojis savu amatu restorānos un savā ēdināšanas uzņēmumā. Es mācījos pie Andrés Madrigal, Gonzalo Colín, Paco Roncero. Esmu sagatavojis vairāk nekā 1000 pakalpojumu, radot neaizmirstamus mirkļus.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē