Fusion virtuve, ko piedāvā Gustavo: privāts šefpavārs

Es apvienoju franču metodes ar modernām pieejām, lai radītu fusion ēdienus.
Automātiski tulkots
Pavārs (Zapopana)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Mūsdienu Gustavo apvienojums

€ 64 par viesi
Izbaudiet apvienotu ēdienkarti ar uzkodām, pirmajiem ēdieniem, pamatēdieniem un desertiem, kas radīti ar modernām tehnikām un vietējām sastāvdaļām.

Sezonas degustācija

€ 75 par viesi
Izbaudiet pārdomāti sagatavotu degustācijas pieredzi, apvienojot tradicionālās garšas ar mūsdienīgiem pavērsieniem, izceļot sezonas sastāvdaļas.

Gardēžu kulinārijas ceļojums

€ 86 par viesi
Izbaudiet izsmalcinātu gardēžu ēdienu izlasi, kas apvieno klasiskas tehnikas ar drosmīgām garšām.

Pielāgota izvēlne

€ 195 par viesi
Šī ir īpaša ēdienkarte jums
Ja vēlaties, lai Gustavo veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
7 gadu pieredze
Esmu profesionāls šefpavārs, kura specializācija ir starptautiskā un fusion virtuve.
Karjeras sasniegums
Es tiku iekļauts kā "Take A Chef" šefpavārs Gvadalaharā.
Izglītība un apmācība
Es mācījos Instituto Argentino de Artes Culinarias Gvadalaharā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 2 atsauksmēm

Vidējais vērtējums tiks rādīts, saņemot 3 atsauksmes.
Rāda: 0 no 0

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Zapopana, Gvadalahara un Ajijic. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
No € 64 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Fusion virtuve, ko piedāvā Gustavo: privāts šefpavārs

Es apvienoju franču metodes ar modernām pieejām, lai radītu fusion ēdienus.
Automātiski tulkots
Pavārs (Zapopana)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
No € 64 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Mūsdienu Gustavo apvienojums

€ 64 par viesi
Izbaudiet apvienotu ēdienkarti ar uzkodām, pirmajiem ēdieniem, pamatēdieniem un desertiem, kas radīti ar modernām tehnikām un vietējām sastāvdaļām.

Sezonas degustācija

€ 75 par viesi
Izbaudiet pārdomāti sagatavotu degustācijas pieredzi, apvienojot tradicionālās garšas ar mūsdienīgiem pavērsieniem, izceļot sezonas sastāvdaļas.

Gardēžu kulinārijas ceļojums

€ 86 par viesi
Izbaudiet izsmalcinātu gardēžu ēdienu izlasi, kas apvieno klasiskas tehnikas ar drosmīgām garšām.

Pielāgota izvēlne

€ 195 par viesi
Šī ir īpaša ēdienkarte jums
Ja vēlaties, lai Gustavo veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
7 gadu pieredze
Esmu profesionāls šefpavārs, kura specializācija ir starptautiskā un fusion virtuve.
Karjeras sasniegums
Es tiku iekļauts kā "Take A Chef" šefpavārs Gvadalaharā.
Izglītība un apmācība
Es mācījos Instituto Argentino de Artes Culinarias Gvadalaharā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 2 atsauksmēm

Vidējais vērtējums tiks rādīts, saņemot 3 atsauksmes.
Rāda: 0 no 0

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Zapopana, Gvadalahara un Ajijic. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?