Airbnb pakalpojumi

Escondido – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Šefpavāra Neita smalkas vakariņas un omakase

Specializējas Michelin līmeņa maltīšu ieturēšanā, privātās suši ballītēs un pielāgotās degustācijas ēdienkartēs ar omotenashi viesmīlību, lai uzlabotu visus gadījumus.

Šefpavāra Ivana apzinātā maltīte

Es pieeju suši gan kā mākslai, gan kā disciplīnai, balansējot precizitāti, svaigumu un noformējumu. No klasiskajiem nigiri un sašimi līdz inovatīviem augu bāzes rullīšiem – es koncentrējos uz tīrām garšām un nevainojamu tekstūru.

Kulinārijas baudījumi no šefpavāres Stefas

Es piedāvāju daudzveidīgu un radošu kulinārijas pieredzi visiem viesiem, kuriem man ir tas gods sarūpēt lielisku maltīti.

Šefpavāra Kenija sezonas privātās vakariņas

Manā garšas pasaulē savijas Portugālē strādātās garšas, studijas Parīzē un Londonā, kā arī manas ķīniešu-taivāniešu amerikāņu etniskās saknes. Izstrādāsim pielāgotu ēdienkarti jūsu pasākumam :) @sidequestkenny IG!

Ekskluzīvas šefpavāra Hamleta Margara vakariņas

Es veidoju tēlotājmākslu - iedvesmotas vakariņas, kas ir tikpat satriecošas kā aromātiskas, apvienojot radošumu, kultūru un kulinārijas meistarību neaizmirstamos piedzīvojumos.

East-meets-West by Tyrell

Portugāļu izcelsme, Āzijas virtuve, daudzveidīgas sastāvdaļas.

Šefpavāra Leilas maltītes lauku saimniecībā

Kulinārija man nozīmē dalīties stāstos: es apvienoju savu mantojumu, globālās prasmes un svaigus produktus, lai cilvēkiem sagādātu prieku.

Šefpavārs Maikls Kvans

Manā virtuvē valda dažādu valstu ēdieni un garšas. Esmu apceļojis vairāk nekā 50 valstis, degustējot, mācoties un apmeklējot nodarbības visā pasaulē. Profesionālis. Gardēdis. Draudzīgs.

Maison Otium

Es veidoju kulinārijas piedzīvojumus, kas ceļo pa pasauli, balstoties uz Vidusjūras reģiona pamatprincipiem un vadoties pēc radošuma.

Vegānu pieredze: uz augiem balstīts privāts šefpavārs

Esmu gatavojis ēdienus Losandželosas slavenībām un veidojis izsmalcinātus vegānus ēdienus jau vairāk nekā desmit gadus.

Iepazīstiet Itāliju pie galda kopā ar šefpavāru Fabio

Mani ēdieni atspoguļo Sicīliju ar starptautisku pieskārienu.

Mūsdienu Salvadoras, kreolu virtuve

Profesionāļu veidotas ēdienkartes, kas izstrādātas, domājot par svaigumu. Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, sazinieties ar mani pirms rezervācijas. Es atrodos Losandželosā. Cenās nav iekļauti izdevumi

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē