Maikla Rodrigesa personīgais šefpavārs
Es piedāvāju restorāna līmeņa kvalitāti un rūpes par jūsu atrašanās vietu jūsu Airbnb mājoklī.
Automātiski tulkots
Pavārs (Oceanside)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Hors D 'oeuvres
€ 48 
Minimālā rezervācijas summa: € 648
Četri radoši nelieli ēdieni. Ceļojums pa šefpavāra iecienītākajām receptēm. Katrs kodums ir veidots, precīzi un pievēršot uzmanību sastāvdaļām.
Ģimenes stila vēlās brokastis
€ 57 
Minimālā rezervācijas summa: € 432
Ļaujieties ģimenes stila vēlo brokastu mielastam, kas tiks paredzēts, lai ikviens varētu doties vēl vienā uzkodā. 
Piedzīvojiet vēlās brokastis savā Airbnb mājoklī.
Kalifornijas kodolsintēze
€ 100 
Minimālā rezervācijas summa: € 518
Šīs vakariņas, kas atrodas uz dienvidiem no robežas, ietver nelielu kumosu/ izklaidi,  starta, galveno un desertu, ko iedvesmojuši latīņu garšas.
Ja vēlaties, lai Michael veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
12 gadu pieredze
Vairāk nekā 14 gadu pieredze viesmīlības nozarē.
Pielāgotas vakariņas
Es veidoju pielāgotas ēdienkartes un jēgpilnus notikumus, izmantojot ēdienu, aizrautību un profesionalitāti.
Praktisks treniņš
Karjeras laikā es guvu pieredzi, strādājot vairākos augstākās klases restorānos.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 3 atsauksmēm
Rāda: 0 no 0
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: La Jolla, Oceanside, Del Mar un Escondido. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 15 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 57 
Minimālā rezervācijas summa: € 432
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu? 




