Airbnb pakalpojumi

Phoenix – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Sabalansētas, smalkas vakariņas, ko piedāvā Džena

Es piedāvāju klasiskos treniņus ar holistisku pieeju, radot dinamiskas, vietējās ēdienkartes.

Samantas globālās garšas apvienojums

Es apvienoju radošumu ar komfortu, radot maltītes, kas šķiet gan mājās gatavotas, gan īpašas.

Brendana uzstāšanās virtuve un privātas vakariņas

Es sajaucu garšu un funkciju vairāku ēdienu vakariņām un priekšnesuma maltītēm.

Zoijas kulinārā elegance

Vecā pasaule satiekas ar Meksikas ielu ēdienu un klasisko Eiropas apvienojumu.

Neaizmirstamas vakariņas Vidusjūrā, ko piedāvā Mariana

Es radu neaizmirstamus ēdināšanas pakalpojumus, kas atspoguļo gan garšu, gan rūpes.

Soulful vegan cuisine by Graciela

Es gatavoju vegāniskus, veģetārus un peskatāriešu ēdienus ar Dienvidu un Karību jūras reģiona iedvesmu.

Stefana pielāgotas smalkas vakariņas

Maltīšu darināšana, kas atstāj paliekošu iespaidu.

Džesikas brīvdienas un ne tikai vakariņas

Man ir aizraušanās ar ēdienu un prieku, ko tas sniedz saviem klientiem.

Garšīgs Karību jūras reģiona apvienojums, Džamilija

Es piedāvāju izcilus ēdienus, kas apvieno Karību jūras garšas ar modernām kulinārijas tehnikām.

Trevisa radošas smalkas vakariņas

Es piedāvāju unikālus, mākslinieciski noformētus ēdināšanas piedzīvojumus ar košiem, aromātiskiem ēdieniem.

Sakratiet un samaisiet: Braiena amatniecības kokteiļu nodarbība

Es izpētu svaigas, vietējās garšas un neparastus stipros alkoholiskos dzērienus, lai radītu unikālus kokteiļus.

Martina vienkāršās svinības

Esmu Le Cordon Bleu apmācīts šefpavārs, kura mērķis ir piedāvāt jums restorānu

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē