Šefpavāra Eidžeja mīļākais ēdiens
Šefpavārs, kurš dzimis un audzis dienvidos. Es gatavoju ēdienu ar mīlestību. Es ienesu tajā visas garšas!
Automātiski tulkots
Pavārs (Fīniksa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Bufetes/ģimenes stila maltīte
€ 107 € 107 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 1 021
Šajā pašapkalpošanās variantā mēs izveidosim izsmalcinātu aprīkojumu ar uguni, dūmiem, dekoriem utt. Diezgan pielāgojams ar krāsu shēmām un tēmām. Jūs saņemsiet 5 ēdienus, 1 desertu un bezalkoholiskos dzērienus.
Grupu ballītes
€ 120 € 120 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 510
Šis ir labākais risinājums 4-20 cilvēku grupām, kas vēlas baudīt trīs ēdienu maltīti ar galdsētu.
Dienas nakts īpašais piedāvājums
€ 426 € 426 par grupu
Mana randiņu vakara komplektā ir 3 ēdienu maltīte (jūras veltes un gaļa vai pēc jūsu izvēles), vakariņu vīns (vai jaukti dzērieni), galds diviem sveču gaismā un ziņojumu dēlis.
Ja vēlaties, lai Chef AJ veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
11 gadu pieredze
Es biju šefpavāra palīgs Trattoria D'Mico. Esmu arī strādājis par šefpavāru kafejnīcā "Ryan" Hjūstonā, Teksasā.
Karjeras sasniegums
Esmu strādājis pie vairākiem MLB spēlētājiem šeit ielejā
Izglītība un apmācība
Es ieguvu šefpavāra kvalifikāciju Fīniksas Mākslas institūtā
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 2 atsauksmēm
Rāda: 0 no 0
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Buckeye, Tonopah un Fīniksa. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 426 No € 426 par grupu
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?




