Airbnb pakalpojumi

Deltona – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Sandro mājokļa maltītes brazīliešu stilā

Es specializējos Brazīlijas virtuvē un pikantās uzkodās, piemēram, coxinhas, sfihas un kibbe.

Luksusa ēdināšanas piedzīvojums

Radošuma, smalku maltīšu un kulinārijas mantojuma apvienošana, lai radītu jums dinamiskas, neaizmirstamas maltītes.

Dienvidindijas virtuve, ko piedāvā Džons

Es radu svaigas, autentiskas maltītes un ziedoju daļu no katra pasūtījuma, lai palīdzētu grūtībās nonākušajiem bērniem.

Veselīgas, ģimenes stila maltītes, ko piedāvā šefpavārs Kamari Vaits

Kusīnu izlase, tostarp: amerikāņu, dienvidu, jūras veltes, steiku nams, spāņu, suši, Ramen, Japānas, Meksikas, Vidusjūras, Itālijas, Jamaikas, Vegāniski un pārklāti deserti.

Vakariņas pie Bruno

Esmu šefpavārs, kura specializācija ir itāļu un brazīliešu virtuve ar amerikāņu akcentu.

Niecey's Kitchen

Personīgais šefpavārs Orlando! Niecey's Kitchen izstrādā svaigas, pielāgotas maltītes jebkuram pasākumam.

Tatjanas augu izcelsmes virtuves ēdieni

Esmu vegāns šefpavārs, kura ēdiens pārstāv Āzijas, Latīņamerikas un citas ietekmes.

Šefpavāra Haka iedvesmoti ēdieni visā pasaulē

Es sajaucu globālās garšas, izmantojot svaigas sastāvdaļas un drosmīgas garšvielas.

Novatoriskas Valentīnas vakariņas

Aizraujas ar svaigām vietējām sastāvdaļām un inovatīvām ēdiena gatavošanas metodēm.

Stilīgs Krystin šefpavāra galds

Es lepojos ar to, kā pasniedzu ēdienu, ko pasniedzu, un cenšos sagādāt nepārspējamus ēdienus.

Latīņamerikas fusion smalkas vakariņas, ko piedāvā josefina

Es radu neaizmirstamus ēdienus ar drosmīgām garšvielām un modernu pārklājumu.

Šefpavāra Šannas paaugstinātas gardēžu garšas

Es veidoju neaizmirstamus gardēžu ēdienus, izmantojot svaigas, vietējas izcelsmes sastāvdaļas.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē