Airbnb pakalpojumi

Maiamibīča – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Šefpavāra Dī komforta ēdiens

Es apvienoju dažādus kultūras ēdienus ar modernām tehnikām savos raksturīgajos ēdienos.

Paaugstinātas maņu vakariņas, ko piedāvā Tiyan

Esmu vadījis godalgotus restorānus un vadījis kulinārijas skolu, apvienojot prieku un mākslinieciskumu.

Smalkas vakariņas Facundo

Es veidoju uz fusion orientētu maltīšu baudījumu, izmantojot vietējos produktus.

Fabrizio globālās gardēžu garšas

Es radu Vidusjūras, franču un Āzijas ēdienus, izmantojot augstas kvalitātes sastāvdaļas.

Mūsdienīgas Karību jūras reģiona vakariņas ar šefpavāri Vinnu

Es apvienoju savu Karību jūras reģiona mantojumu ar globālo virtuvi, lai radītu priecīgas, jēgpilnas maltītes.

Miljons dolāru vērtas gardēžu maltītes, ko piedāvā Valters

Mana pretenzija uz slavu: dārgākā jebkad pasniegtā ēdiena pagatavošana, mākslas un ēdiena apvienojums.

International Upper Casual - iedvesmotas vakariņas

Košas garšas, ko veido Karību jūras, Amerikas un Vidusjūras virtuves apvienojums.

Individuālas, sezonālas vakariņas kopā ar privāto šefpavāru Danu

Pamatinformācija par luksusa viesmīlību, privātām vakariņām, uzturu ar aizrautību pret labklājību

Luxe amerikāņu ēdienkartes, Šenona

Izmantojot progresīvas kulinārijas metodes, es pievēršos amerikāņu klasikai ar latīņu garšām.

Krisa ēdināšana ar noskaņu

Mana krāsainā karjera ietvēra festivālus, ēdienu šovus un Freestyle mūzikas balvas.

Bagātīga, šefpavāra Rendija globālā virtuve

Mans kulinārijas stils ir košs garšu apvienojums no visas pasaules. Svaigs un aromātisks

Ignacio Vidusjūras un fusion virtuve

Es radu Vidusjūras, franču un fusion ēdienus, kas radīti no lieliskām sastāvdaļām un garšvielām.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē