
Airbnb pakalpojumi
Maiamibīča – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Maiamibīča – izbaudiet privāta pavāra maltīti


Pavārs (Majami)
Fabrizio globālās gardēžu garšas
Es radu Vidusjūras, franču un Āzijas ēdienus, izmantojot augstas kvalitātes sastāvdaļas.


Pavārs (Majami)
Adeniyi Vidusjūras garšas
Es specializējos franču un Vidusjūras reģiona virtuvē, pielietojot šīs garšas visiem saviem ēdieniem.


Pavārs (Majami)
Šefpavāra Dī komforta ēdiens
Šefpavārs D, S&C Catering īpašnieks, piedāvā vairāk nekā 25 gadus ilgu kulinārijas pieredzi. Izbaudiet svaigas, aromātiskas, restorānos kvalitatīvas maltītes un privātus ēdienus tieši Airbnb mājoklī.


Pavārs (Majami)
Tomasa luksusa suši
Es piedāvāju Airbnb augstākās klases suši vakariņas ar neaizmirstamu tiešraides šovu.


Pavārs (Majami)
Premium Omakase ar Tomasu
Luksusa suši pieredze ar īpaši atlasītiem produktiem, piemēram, Farēru salu lasi un Hokaido ķemmīšgliemenēm


Pavārs (Majami)
Privāts pavārs Vinsents, smalkas vakariņas mājās
Šefpavārs Vinsents Katala virtuvē ienes Michelin apmācītu amatniecību: ekskluzīvus kursus, tirgus svaigumu, pārklātu à la minute. Mūsdienu franču-itāļu elegance, nevainojama uzkopšana - klusa greznība, kas padarīta par personisku.
Pavāri – visi pakalpojumi

Masijas bagātība
Aizraušanās ar ilgtspējīgu, ētisku izejvielu ieguvi un jauno šefpavāru mentorēšanu.

Šefpavāra Entonija paeljas māksla
Mēs ne tikai gatavojam paelju, bet arī radām kulinārijas piedzīvojumu tiešraidē. Viesi vēro, kā safrāna rīsi, svaigas jūras veltes un tradicionālās sastāvdaļas apvienojas milzu pannās tieši viņu acu priekšā.

Soflosushi Omakase
Unikāla japāņu vai fusion omakase pieredze.

Oso smalkas vakariņas
Es radu izcilus ēdienus ar precizitāti un mākslinieciskumu, izmantojot augstas kvalitātes sastāvdaļas.

Sirsnīgas Karību jūras garšas, ko piedāvā Tricia
Es specializējos, lai katram ēdienam piesaistītu dziļas Karību jūras saknes un sirdi.

Food NetWork šefpavārs Šefpavāra Entonija radošais darbs
Aizraujas ar visu veidu virtuvi, sniedzot garšu un godīgumu.

Garšīga atpūta ar Silviju - 4 ēdienu ēdienkarti
Izsmalcināta virtuve ir ideāls augstas kvalitātes sastāvdaļu līdzsvars un prezentācija, kas iepriecina gan acis, gan aukslējas

Endrjū uzkodas visā pasaulē
Man ir pieredze globālajā virtuvē privātām vakariņām, ēdināšanai un pasākumiem.

Paaugstināts kulinārijas piedāvājums: privāts šefpavārs
Dvēseles pilni ēdieni, kas garšo tikpat labi, cik izskatās, ar radošām, izsmalcinātām dekorācijām, kas atstās neaizmirstamu iespaidu uz jūsu pasākuma viesiem

Privātais šefpavārs Yalberthe
Karību jūras reģiona, Āzijas tehnika, ēdieni, kas mierina dvēseli, aizraujošas maltītes.

Haiti iedvesmotas Esteres gardēžu vakariņas
Haiti garšu eksperts, kas apvienotas ar izsmalcinātām amerikāņu kulinārijas tehnikām.

Privāts šefpavāra piedzīvojums no Culinistas
Mēs piemeklējam labākos kulinārijas talantus kopā ar mājsaimniecībām, lai baudītu neaizmirstamas maltītes.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē
Maiamibīča – izpētiet citus pakalpojumus
Citi pakalpojumi, ko izpētīt
- Privāti pavāri Seminole
- Privāti pavāri Majami
- Privāti pavāri Orlando
- Privāti pavāri Fort Lauderdale
- Privāti pavāri Four Corners
- Privāti pavāri Tampa
- Privāti pavāri Kissimmee
- Privāti pavāri St. Petersburg
- Privāti pavāri Hollywood
- Privāti pavāri Cape Coral
- Privāti pavāri Naples
- Privāti pavāri Sarasota
- Fotogrāfi St. Augustine
- Privāti pavāri West Palm Beach
- Privāti pavāri Daytona Beach
- Privāti pavāri Sunny Isles Beach
- Privāti pavāri Siesta Key
- Privāti pavāri Clearwater
- Privāti pavāri Pompano Beach
- Privāti pavāri Hallandale Beach City Center
- Privāti pavāri Coral Gables
- Privāti pavāri Marco Island
- Privāti pavāri Fort Myers
- Matu stilists Seminole











