Airbnb pakalpojumi

Maiamibīča – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Masijas bagātība

Aizraušanās ar ilgtspējīgu, ētisku izejvielu ieguvi un jauno šefpavāru mentorēšanu.

Šefpavāra Entonija paeljas māksla

Mēs ne tikai gatavojam paelju, bet arī radām kulinārijas piedzīvojumu tiešraidē. Viesi vēro, kā safrāna rīsi, svaigas jūras veltes un tradicionālās sastāvdaļas apvienojas milzu pannās tieši viņu acu priekšā.

Soflosushi Omakase

Unikāla japāņu vai fusion omakase pieredze.

Oso smalkas vakariņas

Es radu izcilus ēdienus ar precizitāti un mākslinieciskumu, izmantojot augstas kvalitātes sastāvdaļas.

Sirsnīgas Karību jūras garšas, ko piedāvā Tricia

Es specializējos, lai katram ēdienam piesaistītu dziļas Karību jūras saknes un sirdi.

Food NetWork šefpavārs Šefpavāra Entonija radošais darbs

Aizraujas ar visu veidu virtuvi, sniedzot garšu un godīgumu.

Garšīga atpūta ar Silviju - 4 ēdienu ēdienkarti

Izsmalcināta virtuve ir ideāls augstas kvalitātes sastāvdaļu līdzsvars un prezentācija, kas iepriecina gan acis, gan aukslējas

Endrjū uzkodas visā pasaulē

Man ir pieredze globālajā virtuvē privātām vakariņām, ēdināšanai un pasākumiem.

Paaugstināts kulinārijas piedāvājums: privāts šefpavārs

Dvēseles pilni ēdieni, kas garšo tikpat labi, cik izskatās, ar radošām, izsmalcinātām dekorācijām, kas atstās neaizmirstamu iespaidu uz jūsu pasākuma viesiem

Privātais šefpavārs Yalberthe

Karību jūras reģiona, Āzijas tehnika, ēdieni, kas mierina dvēseli, aizraujošas maltītes.

Haiti iedvesmotas Esteres gardēžu vakariņas

Haiti garšu eksperts, kas apvienotas ar izsmalcinātām amerikāņu kulinārijas tehnikām.

Privāts šefpavāra piedzīvojums no Culinistas

Mēs piemeklējam labākos kulinārijas talantus kopā ar mājsaimniecībām, lai baudītu neaizmirstamas maltītes.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē