Airbnb pakalpojumi

Maiamibīča – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Endrjū uzkodas visā pasaulē

Man ir pieredze globālajā virtuvē privātām vakariņām, ēdināšanai un pasākumiem.

Haiti iedvesmotas Esteres gardēžu vakariņas

Haiti garšu eksperts, kas apvienotas ar izsmalcinātām amerikāņu kulinārijas tehnikām.

Šefpavāra Dī komforta ēdiens

Es apvienoju dažādus kultūras ēdienus ar modernām tehnikām savos raksturīgajos ēdienos.

Vakariņojiet kā karalis – kopā ar šefpavāri Marina Staver

Es gatavoju gardēžu maltītes ar retām sastāvdaļām un māksliniecisku pārklājumu VIP klientiem.

Ignacio ēdienkartes mājās

Esmu vadījis Michelin restorānus, kas novērtēti ar Eiropas, Vidusjūras un vegānu virtuvi.

Fabrizio globālās gardēžu garšas

Es radu Vidusjūras, franču un Āzijas ēdienus, izmantojot augstas kvalitātes sastāvdaļas.

Aizraujošas šefpavāra Marlas Roscioli VIP vakariņas

Es aicinu viesus vērot, kā viņu maltīte atdzīvojas, uzdot jautājumus un uzzināt šefpavāra noslēpumus.

Mūsdienīgas Karību jūras reģiona vakariņas ar šefpavāri Vinnu

Es apvienoju savu Karību jūras reģiona mantojumu ar globālo virtuvi, lai radītu priecīgas, jēgpilnas maltītes.

Globālās kodolsintēzes un uz veselību vērstas ēdienkartes

Man ir augsti kvalificēta starptautiskā virtuve, tostarp franču, grieķu, itāļu, jauno amerikāņu virtuve

Smalkas vakariņas Facundo

Es veidoju uz fusion orientētu maltīšu baudījumu, izmantojot vietējos produktus.

Individuālas, sezonālas vakariņas kopā ar privāto šefpavāru Danu

Pamatinformācija par luksusa viesmīlību, privātām vakariņām, uzturu ar aizrautību pret labklājību

International Upper Casual - iedvesmotas vakariņas

Košas garšas, ko veido Karību jūras, Amerikas un Vidusjūras virtuves apvienojums.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē