Airbnb pakalpojumi

Maiami – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Maiami – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Nāciet nosvinēt savu īpašo mirkli pie galda

Michelin apmācīts privāts šefpavārs, kas gatavo greznus ēdienus mājās. Privāts šefpavārs, ēdināšana mājās, personīgais šefpavārs un īpašu pasākumu pakalpojumi. Pašlaik apkalpo visas High Rockies zonas, tostarp Brekenridžu, Aspenu, Veilu, Ziemas parku un Bīverkrīku Kolorādo

Pavārs

Džaspera kultivētā kulinārija

12 gadu pieredze Esmu strādājis vairākos četru dimantu kūrortos, Formula 1 VIP un Rolling Loud Owners Box. Es strādāju James Royal Palm, Thompson Resorts un Coco Bambu Brazīlijā. Es iekļāvu otro vietu pārtikas tīkla konkursa šovā "Food Fight".

Pavārs

Fort Lauderdale

Nikolaja globālās fusion vakariņas

15 gadu pieredze Esmu izstrādājis unikālu daudzkultūru ēdiena gatavošanas stilu. Es mācījos no savas ģimenes šefpavāru paaudzēm, pilnveidojot savas prasmes. Es kopā ar Dienvidbīčas ēdienu un vīna festivāla kulinārijas komandu apkalpoju vairāk nekā 10 000 viesu.

Pavārs

North Miami

Vidusjūras iedvesmotas vakariņas, ko piedāvā LaShannon

6 gadu pieredze sniedz dziļu izpratni par peruāņu un itāļu virtuvi. Es studēju Džonsona un Velsas Universitātē, iegūstot bakalaura grādu kulinārijas mākslā. Pēc kulinārijas skolas es koncentrējos uz Vidusjūras virtuvi un strādāju pie vairākiem šefpavāriem.

Pavārs

Alena starptautisks izsmalcināts maltīšu ceļojums

15 gadu pieredze Man kā šefpavāram ir bijusi iespēja paust mīlestību ar garšu un tradīcijām. Es ieguvu praktiskus kulinārijas norādījumus Spānijā, Itālijā, Amerikas Savienotajās Valstīs un Kolumbijā. Esmu gatavojis ēdienu Spānijā, Itālijā, Amerikas Savienotajās Valstīs un Kolumbijā.

Pavārs

Daudzkultūru izsmalcinātas Wladimir vakariņas

10 gadu pieredze Mani 3 bērni un Venecuēlas mantojums veicina manu kulinārijas iedvesmu. Mani ēdieni atspoguļo precizitāti, emocijas un multikulturālu ietekmi no ASV. Es labi pārzinu Vidusjūras reģiona un globālās virtuves ēdienus, un man ir bijusi apmācība ASV.

Pavāri – visi pakalpojumi

Luxe amerikāņu ēdienkartes, Šenona

Esmu profesionāli apmācīts šefpavārs ar spēcīgu pieredzi dažādās virtuvēs. Es apmeklēju kulinārijas skolu, kurā apguvu klasiskās amerikāņu un latīņamerikāņu garšas, kā arī progresīvas kulinārijas metodes. Mana karjeras īpašā iezīme ir bijusi privāta šefpavāra darbs, atlasot personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus klientiem. Es lepojos ar to, ka piedāvāju augstas kvalitātes maltītes, saglabāju profesionalitāti un nodrošinu neaizmirstamu kulinārijas pieredzi katram viesim. Mana pieredze attiecas gan uz ēdiena gatavošanu, gan mācīšanu, piedāvājot interaktīvu un saistošu kulinārijas pieredzi.

Bārbekjū ēdināšanas piedzīvojumi ar grilēšanu

15 gadu pieredze Pie tādiem projektiem kā Santa Clara Hotel Hacienda y Grilling FE. Man ir pieredze parrilla meksikāņu restorānā un santa clear hotel hacienda. Cociné slavenībām no mūzikas un sporta.

Luksusa vakariņas, ko piedāvā Marina

20 gadu pieredze es specializējos globālajā gardēžu virtuvē un Michelin līmeņa tehnikā. Esmu pilnveidojis savas ēdienkartes un pārklājumu ar vairāknekā 20 gadus ilgu darbu smalkās vakariņās. Esmu gatavojis ēdienu slavenībām un globālajiem vadītājiem visā pasaulē.

Paaugstinātas maņu vakariņas, ko piedāvā Tiyan

20 gadu pieredze Ēdiens ir mans veids, kā apvienot cilvēkus ar mīlestību, mākslinieciskumu un dziļu gandarījumu. Es mācījos klasiskajā franču virtuvē L'Academie de Cuisine Mērilendā. Es ieguvu Pasaules luksusa restorāna balvu un tiku iekļauts Forbes un BBC.

Komforta ēdiens, ko piedāvā Dveins

29 gadu pieredze Esmu vadījis daudzas virtuves kā šefpavārs un sadarbojies ar Sandals Dunns River. Es studēju kulinārijas mākslu Braunstaunas kopienas koledžā. Es izveidoju S&C Catering - uzņēmumu, kas nosaukts manu bērnu vārdā, un gatavoju ēdienu izpilddirektoram Chick.

Mūsdienīgas Karību jūras reģiona vakariņas ar šefpavāri Vinnu

7 gadu pieredze Mana pieredze Mana pieredze apvieno manas Karību jūras reģiona saknes ar manu izsmalcināto tehnisko apmācību. Es mācījos Auguste Escoffier kulinārijas mākslas skolā. Mans kulinārijas ceļojums sākās bērnībā, mācoties no vecmāmiņas, mātes un tantēm.

Krisa ēdināšana ar noskaņu

25 gadu pieredze esmu strādājis dažos no karstākajiem restorāniem Coral Gables, Maiamibīčā un Maiami. Es absolvēju Džonsona un Velsas Universitāti dekānu sarakstā. Esmu sarūpējis ēdināšanu 2020. gada Super Bowl turnīram un daudzām slavenībām.

Paulo globālās garšas

35 gadu pieredze, ko esmu strādājusi visā nozarē, un es ienesu šo aizrautību un daudzpusību katrai maltītei. Kulinārija ir nodota manai vecvecmāmiņai un tēvam Sanpaulu. Es 18 gadus vadīju virtuvi Maiami Icon Perricone virtuvē, pilnveidojot savu amatu.

Individuālas, sezonālas vakariņas kopā ar privāto šefpavāru Danu

Septiņu gadu pieredze Esmu Toronto šefpavārs, kurš ceļo, lai apkalpotu klientus Maiamibīčā un Londonā. Mana viesmīlības pieredze ietver ēnojošus šefpavārus un darbu dzērienu nozarē. Pateicoties košera ēdiena un labsajūtas principiem, es piedāvāju ēdienkartes globāliem klientiem.

Janivas Vidusjūras garšas

20 gadu pieredze Esmu restorāna īpašnieks, slavenību šefpavārs un Vidusjūras garšvielu pazinējs. Es studēju Maiami Kulinārijas institūtā, un man pieder Jaffa, Vidusjūras restorāns Maiami. Es izveidoju garšvielu ceļvedi "My Spiced Kitchen" un ieguvu visu laiku Netflix labākos pārpalikumus.

Ignacio ēdienkartes mājās

Esmu Ignacio, pieredzējis šefpavārs ar vairāk nekā 18 gadiem kulinārijas pasaulē, tostarp strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos. Savu aizraušanos ar Vidusjūras, franču un fusion virtuvēm esmu atvedis uz izcilām virtuvēm un ekskluzīviem klientiem visā Eiropā, Dienvidamerikā un Amerikas Savienotajās Valstīs. Ar prieku radīšu jums meistarīgus ēdienus ar svaigām vietējām sastāvdaļām gardās kombinācijās. Neatkarīgi no tā, vai rīkojat pulcēšanos intīmā gaisotnē vai ekstravagantā mājoklī, es izveidošu personalizētu vakariņu ēdienkarti, kas pielāgota jūsu gadījumam.

Ignacio Vidusjūras un fusion virtuve

18 gadu pieredze Esmu strādājis slavenos restorānos Eiropā, Dienvidamerikā un Ziemeļamerikā. Es mācījos prestižās iestādēs Ņujorkā, Sentbartā, Aspenā un Barselonā. The N.Y. Times ir slavējis manus saldos darbus, kuros bieži ir šokolāde un augļi.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē