Airbnb pakalpojumi

Orlando – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Orlando – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Winter Park

Džīna gardēžu krepi un ēdināšana

7 gadu pieredze darbā Les Chefs de France, kas pieder atzītajai Pola Bocuse ģimenei. Es devos uz Lycée René Auffray Parīzē. Es strādāju 3 zvaigžņu novērtētā Michelin restorānā Parīzē: Cafe de la Jatte.

Pavārs

Josefinas latīņu ēdienkartes

12 gadu pieredze man ir prasmīga latīņamerikāņu virtuves, suši, amerikāņu klasikas un mūsdienu tendencēs. Es arī strādāju liela mēroga darbībās Hyatt, Hilton un Disney īpašumos. Esmu gatavojis ēdienu Nikijai Minadžam, Džastinam Bīberam un Dienvidāfrikas karalim.

Pavārs

Orlando

Džovanni fantāzijas iedvesmota cena

Piecu gadu pieredze esmu strādājis Fusion restorānos, ēdināšanas uzņēmumos un aiz bāra. Man ir praktiska apmācība, strādājot Dr Phillips Center un ēdināšanas uzņēmumos Floridā. Esmu ēdinājis tādus ievērojamus klientus kā Alicia Keys, Lindsey Sterling un Neil Gaiman.

Pavārs

Stilīgs Krystin šefpavāra galds

12 gadu pieredze Esmu pilnveidojis savas zināšanas un uzasinājis savu tehniku, izmantojot praktisku pieredzi. Es apmeklēju Auguste Escoffier kulinārijas mākslas skolu Boulderā, Kolorādo. Neatkarīgi no tā, vai tā ir izturīga itāļu maltīte vai jūras velšu mielasts, mana aizraušanās ar ēdienu ir nebeidzama.

Pavārs

Smalkas vakariņas Karību jūras reģionā, ko piedāvā Alēns

20 gadu pieredze man šķita sava aizraušanās Portoprensā, Haiti, un piedāvāju augstas kvalitātes ēdienu un siltu apkalpošanu. Es trenējos Atlantā Ritz-Carlton, pilnveidojot savas prasmes smalkās vakariņās. Mani publicēja USA Today, New York Times, Food & Wine, Saveur un Cuisine Noir.

Pavārs

Latīņamerikas fusion smalkas vakariņas, ko piedāvā josefina

16 gadu pieredze Es specializējos Latīņamerikas kodolsintēzi un gatavoju neaizmirstamas maltītes, lai dalītos savā priekā ar ēdienu. Es iemācījos gatavot no vecmāmiņas un vēlāk mācījos kulinārijas skolā. Pēdējos 15 gadus esmu radījis daudzas neaizmirstamas smalkas vakariņas klientu mājokļos.

Pavāri – visi pakalpojumi

Novatoriskas Valentīnas vakariņas

8 gadu pieredze Esmu šefpavārs ar pieredzi modernos restorānos un boutique kafejnīcās. Es mācījos The Ritz Carlton, kur apguvu augstākās klases kulinārijas metodes. Es pilnveidoju savas prasmes The Ritz Carlton - vienā no pasaules izcilākajiem viesmīlības iestatījumiem.

Šefpavāra Brijas piedzīvojums

7 gadu pieredze esmu strādājis par Sous šefpavāru Jeloustonas nacionālajā parkā un Universal Orlando. Es studēju Ņūorleānā un Misisipi un pabeidzu praksi kā šefpavārs. Mani publicēja nacionālajā televīzijā un publicētajos žurnālu rakstos.

Devine klasika, Breta

20 gadu pieredze es specializējos, izmantojot klasisko franču un itāļu tehniku kombināciju. Esmu pilnveidojis savas prasmes smalkās vakariņās un privātās vietās visā ASV. Esmu gatavojis ēdienu visā valstī konkurētspējīgos pasākumos, demonstrējot savu tehniku un aizrautību.

Dilona maģiskās ēdienkartes

Sveiki, es esmu Kima un esmu jūsu konsjeržs. Pēc rezervācijas veikšanas es varēšu palīdzēt iestatīt jūsu rezervāciju un savienot jūs ar šefpavāru Marku! Šefpavārs Dilons ir no Hampstedas mazpilsētas, NC. Pieaugot, ēdiens bija aizraušanās, ļaujot sev padarīt virtuvi par savu mājokli kopš piecpadsmit gadu vecuma. Tiek uzskatīts par kulinārijas burvju mākslinieku, jo viņš var radīt gandrīz jebko, kas notiek virtuvē. Ar tikai dažiem ierobežojumiem viņa prasmju klāstā viņš var pārsniegt gan klasiskās, gan mūsdienu pārtikas prasības. Ja vēlaties gūt veselīgu pieredzi vai palutināt kādu īpašu maltīti, viņš var uzņemt viesus. Viņam patīk radīt ēdienu ne tikai izrādē, bet arī ar stāstu, un tas vienmēr sākas garšas pilsētā, kurā sākums ir pārklāšanas māksla. Sagatavojieties ceļojumam un iedziļinieties šajā piedzīvojumā kopā ar viņu!

Krisa dienvidu komforta ēdināšana

Piecu gadu pieredze Es specializējos dienvidu komforta ēdienā un varu uzņemt viesus jebkurā pasākumā. Es studēju kulinārijas zinātni Auguste Escoffier kulinārijas mākslas skolā Ostinā, Teksasā. Es sacentos MasterChef Houston un esmu armijas veterāns.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē