Airbnb pakalpojumi

West Palm Beach – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

West Palm Beach – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Jupiter

Elegantas, uz veselību orientētas maltītes, ko piedāvā Tims

35 gadu pieredze, ko es apmācīju pie sertificēta šefpavāra Rūdija Speckampa un strādāju augstākās klases restorānos. Es absolvēju Amerikas Kulinārijas institūtu 1998. gadā. Esmu gatavojis ēdienu Max Scherzer, Keith Hernandez, Darius Rucker un American Idol saimniekiem.

Pavārs

Port St. Lucie

Privāts ēdināšanas piedzīvojums ar šefpavāru Braienu Maiklu

13 gadu pieredze Esmu klasiski apmācīts šefpavārs, kas gatavo maltītes no lauku saimniecības līdz galdam, Michelin līmeņa maltītes. Apmācījās zem labākajiem šefpavāriem, gūstot stundu pieredzi augstākās klases virtuvēs. Uzbūvēju savu privāto šefpavāru biznesu, tagad gatavoju ēdienu pasaules līderiem un prestižajiem klientiem.

Pavārs

Daniela globāli iedvesmotas vakariņas

10 gadu pieredze mani audzināja Kubas-amerikāņu mājsaimniecībā, kur galvenā bija ēdiena kultūra. Esmu absolvējis Le Cordon Bleu Kulinārijas mākslas koledžu. Esmu sadarbojies ar šefpavāriem Danielu Buludu, Sindiju Hūsonu un Džovanni Rocchio.

Pavārs

Vidusjūras kulinārijas piedzīvojums ar šefpavāru Emi

15 gadu pieredze Esmu vadījis kulinārijas lomas augsta līmeņa virtuvēs un ievērojamām ģimenēm. Es mācījos Barselonas Kulinārijas institūtā. Es kalpoju kā personīgais šefpavārs spāņu karaliskajai ģimenei.

Pavārs

Delray Beach

Vidusjūras un itāļu vakariņas, ko piedāvā Sems

30 gadu pieredze kulinārijā ņemu līdzi savas dziļās itāļu saknes un ar malku kurināmās virtuves pieredzi. Es apmācīju koka virtuvi Itālijā un strādāju dažādās vīna darītavās un restorānos. Es biju Food Network's Chopped and cast finālists Beat Bobby Flay. Es piedāvāju savu vīna darītavas šefpavāra pieredzi. Vīna vakariņu rīkošana pacilātā piedzīvojumā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē