
Airbnb pakalpojumi
Charleston – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Charleston – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Tējas ballītes un ēdināšana
28 gadu pieredze Manam vīram pieder un mēs vadām 26 Dievišķo, kas piesaista lielus un mazus notikumus. Es absolvēju Džonsona un Velsas Universitāti un Skotsdeilas Kulinārijas institūtu. Es pilnveidoju savas kulinārijas prasmes The Sanctuary un The Charleston Place.

Pavārs
Ļaunprātīgi Redžija ēdieni
10 gadu pieredze Es sāku savu kulinārijas ceļojumu 14 gadu vecumā ar pieredzi no pagalma grilēšanas līdz smalkām vakariņām. Es mācījos zem labākajiem šefpavāriem un vairāk nekā 4 gadus vadīju uzņēmējdarbību no saimniecības līdz galdam. Esmu gatavojis Deivam Šapelam, Krisam Rokam un Cionam Viljamsam.

Pavārs
Čārlstonas moderns privāts maltīte
23 gadu pieredze esmu strādājis par sous šefpavāru, vadošo ēdināšanas šefpavāru un izpildītāju dažādos apstākļos. Man ir kulinārijas grāds Čārlstonas Kulinārijas institūtā Dienvidkarolīnā. Mans garneļu un putraimu ēdiens bija iekļauts Čikāgas Tribune Top 100 We Ate sarakstā.

Pavārs
Devinas mūsdienu bistro
Sveiki, es esmu Kima un esmu jūsu konsjeržs ar Food Fire + Knives. Pēc rezervācijas veikšanas es varēšu palīdzēt iestatīt jūsu rezervāciju un sazināties ar šefpavāru Devinu. Vienmēr droši uzdodiet man jebkādus jautājumus! Šefpavārs Devins ir pārvaldījis dažas no labākajām virtuvēm Čārlstonas/Summervilas apkaimē. Viņa iekļuva "Heritage Fire Tour" Top 5 - valsts mēroga dzīvās uguns gatavošanas sacensībās. Viņai ir Lietišķās zinātnes asociācija (AAS) kulinārijas mākslā no Augustes Eskofjē Kulinārās mākslas skolas.

Pavārs
Keitijas restorāna restorānā
16 gadu pieredze viņa ir strādājusi visos amatos profesionālā virtuvē, tostarp konditors. Viņa apmeklēja Skotsdeilas Kulinārijas institūtu un ieguva kulinārijas mākslas partnera grādu. Viņa gatavoja arī Aspen ēdienu un vīna festivālā un Džeimsa Bārdas mājā.

Pavārs
Šefpavāra Džona DiLeo ēdieni pēc pasūtījuma
30 gadu pieredze Man ir klasiskas franču valodas apmācības un dziļa saikne ar manu itāļu mantojumu. Es studēju Amerikas Kulinārijas institūtā un mācījos šefpavāra Kristiana Delūvjera vadībā. Esmu atvēris restorānus un viesnīcas Ņujorkā, Nantaketā, Kīvestā un Maskavā.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē