
Airbnb pakalpojumi
Charlotte – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Charlotte – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Kulinārijas mirkļi, ko radījusi Alīča
Kā galvenā personīgā šefpavāru uzņēmuma Copper & Thyme dibinātājam Šarlotē, NC, man ir ilggadēja šefpavāra pieredze, un es aizraujos ar izcilu kulinārijas pieredzi, kas apvieno cilvēkus. Es specializējos personalizētu ēdienkaršu izgatavošanā, kas atspoguļo manu klientu unikālo gaumi, vēlmes un uztura vajadzības. Mana personīgā šefpavāra kvalifikācija izriet gan no oficiālajām apmācībām Kembridžas kulinārijas mākslas skolā Kembridžā, gan praktiskām zināšanām. Esmu pilnveidojis savas prasmes dažādās virtuvēs - no klasiskām franču tehnikām līdz globālām garšām, kuru iedvesmas avots ir ceļošana un kultūras izpēte. Esmu ASV Personīgo šefpavāru asociācijas un Pjemontas kulinārijas ģildes biedrs, kā arī esmu sertificēts ServSafe. Esmu sertificēta personīgā šefpavāre un sertificēta sieviete, kurai pieder uzņēmums.

Pavārs
Dienvidu dvēsele un Teilora globālā noskaņa
6 gadu pieredze Savā personīgajā šefpavāra biznesā es katrā virtuvē piedāvāju daudzpusīgu prasmju komplektu. Es studēju kulinārijas mākslas un ēdināšanas pakalpojumu vadību Džonsona un Velsas Universitātē. Mans uzņēmums koncentrējas uz viesmīlīgu un gardu ceļojumu radīšanu.

Pavārs
Maika pasākumi
30 gadu pieredze esmu strādājis augstākās klases viesnīcās un restorānos un tagad koncentrējos uz ēdināšanu. Kulinārijas skolā es studēju kulinārijas mākslu un restorānu un viesnīcu vadību. Esmu saņēmis stāvošas ovācijas vīna degustācijās un tiku attēlots reklāmas stendos.

Pavārs
Šefpavāra Mitzi Džeksona vakariņas
Uzaugot bērnībā, man vienmēr bija aizraušanās ar ēdiena gatavošanu. Es konsekventi palīdzētu savai mammai un vecmāmiņai virtuvē, un arī mans tētis izrādīja izcilas kulinārijas prasmes. Tāpēc kulinārija pēc būtības ir daļa no manas DNS. Džonsona un Velsas Universitātes apmeklējums vēl vairāk pastiprināja manu aizraušanos. Nav lielāka gandarījuma kā liecināt par prieku cilvēku sejās pēc manu kulinārijas darbu baudīšanas. Mēs jau vairāk nekā desmit gadus profesionāli gatavojam ēdienu. Karjeras aktualitātes *Izskats uz sasmalcinātajiem pārtikas tīkliem *Izskats pārtikas tīklu puišu pārtikas preču spēlēs *Daļa no James Beard Blended Burger projekta 2 gadu garumā *Publicēta veselības un uztura ārštata rakstniece ar savu kolonnu Filadelfijas Rowhome žurnālā *Iekļauts ABC FYI Philly *Iekļauts WGN Chicago , CBS Sports, WCNC Charlotte Today

Pavārs
Soulful Southern-Latin Fusion by Aarick
26 gadu pieredze, ko es iemācījos gatavot no sava vectēva un pilnveidoju savas prasmes ar gadu desmitiem ilgu pieredzi. Es studēju Džonsona un Velsa Universitātē, Providensā, RI. Esmu radījusi dvēseliskus ēdienus jau 26 gadus, sajaucot dienvidu, Āfrikas un Latīņamerikas garšas.

Pavārs
Henry
Romantiskas svinību vakariņas pie Šona
Sākot no apakšas, kad trauku mazgājamās mašīnas šefpavārs Šons ātri pacēlās, lai pagatavotu ēdienu, veicot smagu darbu, neatlaidību un spēju ātri mācīties. Strādājot rindās, viņam tika dota iespēja izbaudīt daudz dažādu virtuvju un apgūt savu amatu.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē