Airbnb pakalpojumi

Chula Vista – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Chula Vista – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Sensorijas vadītas privātas vakariņas, ko piedāvā Daniella

20 gadu pieredze Esmu šefpavārs, someljē un vizuālais mākslinieks, kurš rada unikālu kulinārijas pieredzi. Es studēju kulinārijas mākslu, strādāju Biko & Rústico un mācījos vecmāmiņas virtuvē. Es ieguvu labākās Baja vakariņas (Sandjego žurnāls) un 1. vietu Ceviche Master of California.

Pavārs

Godalgotas šefpavāra Toko garšas

15 gadu pieredze Es veidoju personalizētu kulinārijas pieredzi atpūtai, kāzām un privātiem pasākumiem. Es studēju Eiropas Centra kulinārijas skolā Kuritibā, Brazīlijā. 2008. gadā es atvēru savu pirmo restorānu un ieguvu lielu nacionālo balvu par brazīliešu virtuvi.

Pavārs

Baja un Vidusjūras virtuve, ko piedāvā Angel

10 gadu pieredze Man ir praktiska pieredze tādās slavenās vietās kā Bleu Boheme un Wormwood. Es sāku nodarboties ar plašu ēdināšanu un attīstījos Francijas un Baja un Vidusjūras reģiona virtuvēs. Es biju daļa no komandas, kas nopelnīja "2022. gada labāko jauno restorānu".

Pavārs

Hektora Latīņamerikas garšas

9 gadu pieredze Esmu Meksikas-Ekvadoriešu šefpavārs ar plašu pieredzi Dienvidamerikas virtuvē. Es mācījos pasaules līmeņa kulinārijas koledžā ar franču ietekmētu apmācību. Esmu strādājusi kā šefpavārs un līdzīpašnieks Meksikā un Baja Kalifornijā.

Pavārs

Maltīšu ieturēšana mājās

15 gadu pieredze, ko esmu gatavojis dažādās vietās - no gastronomiska kroga līdz sava vakariņu kluba atvēršanai. Es absolvēju Atlantas Mākslas institūtu ar grādu kulinārijas mākslā. 2c Čikāga, pazemes vakariņu klubs, kurā es gatavoju ēdienu 6 viesiem/naktī 2-3x nedēļā.

Pavārs

Maksimiliāna Vidusjūras svētki

Šefpavāra Maksa kulinārijas ceļojums sākās pašā Bostonas sirdī, kur viņu iedvesmoja viņa Nanas Karmellas un tēva Domenika sicīliešu kulinārija. Viņa profesionālā pieredze sākās 14 gadu vecumā, strādājot vietējā zivju tirgū un viņa ģimenes itāļu delikatesēs. Šefpavārs Makss, cenšoties paplašināt savu kulinārijas pieredzi, 1998. gadā pārcēlās uz Sanfrancisko līča reģionu. Līdz 23 gadu vecumam viņš bija ieguvis savu pirmo šefpavāra De Cuisine pozīciju, atverot jaunu amerikāņu braseri Klērmontas kūrortā Bērklijā. Tikai pēc diviem gadiem viņš uzņēmās savu pirmo šefpavāra lomu un pēdējos 20 gadus ir turpinājis vadīt virtuves. Pašlaik šefpavārs Makss koncentrējas uz personīgām un privātām vakariņām Sandjego apgabalā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē