Airbnb pakalpojumi

Seminole – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Šefpavāra Maka privātas vakariņas.

Es sarūpēju īpašus ēdināšanas piedzīvojumus, apvienojot franču, nigērijas un Āzijas garšas.

Kortnija nākamā līmeņa no saimniecības līdz galdam

Es veidoju intīmus, sezonālus ēdināšanas piedzīvojumus, īpašu uzmanību pievēršot saiknei un uzturam.

Kathryn franču un Vidusjūras virtuve

Es radu neaizmirstamas Eiropas iedvesmotas maltītes.

Havaju salu reģionālā virtuve, ko piedāvā Huans

Mana ēdiena gatavošana ietver svaigas vietējās sastāvdaļas un medījumus.

Skaistuma garša kopā ar šefpavāri LuīziSidnu

Es radu veggie-forward ēdienus un uguns skūpstus proteīnus, sajaucot krāsas un amatniecību.

3 ēdienu virtuve, ko piedāvā Jasmīna

Es labi pārzinu kulināriju un uzskatu, ka ēdienam vajadzētu likt jums justies tik labi, cik tas garšo.

Radoša globālā virtuve, ko piedāvā Džeisons

Es radu ēdienus no visiem kulinārijas stiliem - no korejiešu virtuves līdz dienvidu klasikai.

Šefpavāra Arnae izsmalcināta mājas stila kulinārija

Es gatavoju maltītes ar īpašu sastāvdaļu - mīlestību, ko apguvu vecmāmiņas virtuvē.

Thali stila teksasiešu virtuve, ko piedāvā Deepa

Mani godina trešās kultūras virtuves ēdieni un nodibināju atzītu vakariņu klubu.

Šefpavāra Van Dornas mūsdienu ugunsgrēks Teksasā

Apmācīts Leiths School of Food and Wine, Executive Chef for Hill Country Catering.

Japāņu un Vidusjūras vakariņas ar kanēli

Es radu gardas, barojošas maltītes, kas pielāgotas unikālai gaumei.

Sēdvieta pie šefpavāra pie kleitas galda

Šefpavārs kleitā, kas dzimis dienvidos un modē uz priekšu, apvienojot dienvidu saknes ar globālām garšām, veselību un labsajūtu, ienesot stāstus un greznību jūsu personalizētajā maltīšu piedzīvojumā

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē