Airbnb pakalpojumi

Palmetto Bay – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Gourmet Soul & Caribbean Food by Tommi Nikhail

Ar bonusa cepšanas un hibači prasmēm es piedāvāju izcilu ēdienu vairākās virtuvēs.

Izsmalcinātas itāļu un Vidusjūras franču maltītes mājās

Esmu Floridas Epicureans, privātā pavāra un ēdināšanas uzņēmuma, īpašnieks.

Gardēžu brokastis

Gatavojot ikkatru maltīti, pielietoju prasmes, ko apguvu labākajos restorānos.

Maoz pielāgota komforta virtuve

Maltīšu klāsts, kas paredzētas, lai ieturētu maltīti garšas ceļojumā.

Tasteful Kreationz, ko piedāvā šefpavārs Džejs

Esmu gatavojis ēdienus slavenībām un strādājis augstas klases restorānos Flemings un Benihana. Šefpavāres Karlas iecienītākā šefpavāra konkursa fināliste. Apmācība Fortloderdeilas Mākslas institūtā.

Soflosushi Omakase

Unikāla japāņu vai fusion omakase pieredze.

Nāciet, ļaujiet man jūs pabarot

Dvēseles kalpošana ar sass pusi: kur komforta ēdiens satiekas ar radošumu un katrs kumoss stāsta stāstu.

Pavāra galda piedzīvojums ar šefpavāru Adrianu

Rūpīgi izvēlēta Maiami izsmalcināta ēdienkarte ar vietējiem produktiem un sastāvdaļām.

Savor & Stay: šefpavāra Cuinn Airbnb piedzīvojums

Uzlabojiet atpūtu privātā kulinārijas ceļojumā. dzīvā kulinārija un gardēžu maltītes

Premium Omakase ar Tomasu

Luksusa suši pieredze ar īpaši atlasītiem produktiem, piemēram, Farēru salu lasi un Hokaido ķemmīšgliemenēm

Īpašas maltītes no Tony

Esmu Virdžīnijas Kulinārijas institūta absolvents un sportistu privātais šefpavārs.

Privāts pavārs ceļojumiem, pasākumiem un ikdienas maltītēm

Pasaules šefpavārs apvieno salu saknes, labsajūtu un elitārus pakalpojumus gan VIP, gan ģimenēm.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē