Airbnb pakalpojumi

Palm Beach – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Palm Beach – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Jupiter

Elegantas, uz veselību orientētas maltītes, ko piedāvā Tims

35 gadu pieredze, ko es apmācīju pie sertificēta šefpavāra Rūdija Speckampa un strādāju augstākās klases restorānos. Es absolvēju Amerikas Kulinārijas institūtu 1998. gadā. Esmu gatavojis ēdienu Max Scherzer, Keith Hernandez, Darius Rucker un American Idol saimniekiem.

Pavārs

Daniela globāli iedvesmotas vakariņas

10 gadu pieredze mani audzināja Kubas-amerikāņu mājsaimniecībā, kur galvenā bija ēdiena kultūra. Esmu absolvējis Le Cordon Bleu Kulinārijas mākslas koledžu. Esmu sadarbojies ar šefpavāriem Danielu Buludu, Sindiju Hūsonu un Džovanni Rocchio.

Pavārs

Vidusjūras kulinārijas piedzīvojums ar šefpavāru Emi

15 gadu pieredze Esmu vadījis kulinārijas lomas augsta līmeņa virtuvēs un ievērojamām ģimenēm. Es mācījos Barselonas Kulinārijas institūtā. Es kalpoju kā personīgais šefpavārs spāņu karaliskajai ģimenei.

Pavārs

Veselīgs pasaules komforta ēdiens, ko piedāvā Celeste

12 gadu pieredze es gatavoju maltītes, kas atbilst plašam uztura vajadzību klāstam - no keto līdz vegāniskām un makrobiotiskām. Mani nepārtraukti iedvesmo globālā virtuve un komforta ēdieni, ar kuriem uzaugu. Pēc tam, kad iemācījos gatavot mammas virtuvē, es turpinu pulcēt cilvēkus kopā ar ēdienu.

Pavārs

Delray Beach

Vidusjūras un itāļu vakariņas, ko piedāvā Sems

30 gadu pieredze kulinārijā ņemu līdzi savas dziļās itāļu saknes un ar malku kurināmās virtuves pieredzi. Es apmācīju koka virtuvi Itālijā un strādāju dažādās vīna darītavās un restorānos. Es biju Food Network's Chopped and cast finālists Beat Bobby Flay. Es piedāvāju savu vīna darītavas šefpavāra pieredzi. Vīna vakariņu rīkošana pacilātā piedzīvojumā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē