Airbnb pakalpojumi

Manchaca – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Manchaca – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Sedrika Freizera piedzīvojums

Pavārs

Ostina

Vidusjūras, meksikāņu un daudz kas cits, ko piedāvā Collin

15 gadu pieredze No ātrām ikdienišķām maltītēm un bārbekjū līdz maiznīcām - esmu strādājis visā Ostinā. Es uzlaboju savas prasmes ar profesionālām kulinārijas nodarbībām. Pēc tam, kad 15 gadu vecumā sāku gatavot ēdienu, es ieguvu ēdināšanas pieredzi un kļuvu par šefpavāru.

Pavārs

Ostina

Arturo vakariņas

16 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kura specializācija ir smalku maltīšu precizitāte mājas virtuvē. Es studēju Le Cordon Bleu Paris virtuvē un pastētē un nopelnīju Le Grand Diplôme. Mani mentorēja šefpavārs Viet Pham, uzlabojot savas kulinārijas prasmes un precizitāti.

Pavārs

Kortnija nākamā līmeņa no saimniecības līdz galdam

Piecu gadu pieredze esmu vadījis restorānus, izstrādājis ēdienkartes un vadījis korporatīvās apmācības. Esmu apmācīts kulinārijas viesmīlībā, ēdienkaršu izstrādē un uz uzturu vērstā kulinārijā. Es palīdzēju klientiem izārstēt ēdienu un nopelnīju atzinību par sezonas kulinārijas izglītību.

Pavārs

Ostina

Mabuhay, Ostina! Kopā ar šefpavāru Denu

14 gadu pieredze, es strādāju YouTuber Joshua Weissman pavārgrāmatās. Es mācījos viesnīcā The Broadmoor Hotel and Resort Kolorādo Springsā, es uzvarēju Adobo Throwdown Sanantonio, Teksasā.

Pavārs

Turku virtuve, ko piedāvā Salih

10 gadu pieredze Man patīk iekļaut savu turku mantojumu ēdienos, ko pasniedzu. Esmu ceļojis uz 130 valstīm, strādājot viesmīlīgi uz kruīza kuģiem. Es radu ēdienkartes, kurās tiek ievērotas alerģijas un reliģisks uzturs, piemēram, Košers, Halals un Džains.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē