Airbnb pakalpojumi

Frisco – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Frisco – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

LK kulinārijas pielāgota privāto vakariņu ballīte

20 gadu pieredze esmu strādājis dažās no reģiona labākajām kulinārijas iestādēm. Es ieguvu Cordon Bleu kulinārijas grādu un strādāju pazīstamos restorānos. Man kā personīgam šefpavāram patīk veidot dziļāku saikni ar viesiem.

Pavārs

Allen

Lerisas luksusa ēdināšanas piedzīvojums

13 gadu pieredze savas karjeras laikā esmu strādājis populārākajos restorānos Lasvegasā. Es mācījos Le Cordon Bleu Lasvegasā un strādāju slavenās virtuvēs. Esmu gatavojis ēdienu slavenību klientiem, tostarp Džo Džeksonam.

Pavārs

Frisco

Dominika drosmīgas garšas

Mūsu uzņēmuma nosaukums ir no mūsu dibinātāja šefpavāra Dominika Šona Parks JR. Viņš izveidoja "ChefNIC" no pēdējiem trim sava vārda burtiem. N.I.C., kam ir nozīme un kura ietver mūsu misijas kodolu (Nutrition. Iedvesma. Radošums.) Mēs esam no Frisco TX, un mēs mīlam savu kopienu. Ja iespējams, mēs nodrošinām maltītes mūsu Frisco policijai un ugunsdzēsības dienestam, Frisco ISD darbinieku pasākumiem un sanāksmēm, un daži no mūsu bezpeļņas darījumiem, ar kuriem mēs sadarbojamies, ir Frisco tirdzniecības kamera, St. Arbor kopienas attīstība, Refresh frisco/LittleElm, Able Faith Ministries un vēl dažas. Mēs esam viesmīlības amatpersonu komanda no šefpavāriem, maizniekiem, banketu kapteiņu serveriem un citiem darbiniekiem, kuriem ir aizraušanās un misija radīt gaumīgas atmiņas mūsu klientiem un patērētājiem.

Pavārs

Plano

Alysha mākslas ēdieni

8 gadu pieredze Es apvienoju augstākās kvalitātes šefpavāra ēdienu servisu ar drosmīgām garšām neaizmirstamai virtuvei. Man ir atļaujas un licences, lai gādātu par savu un klientu drošību. Esmu parūpējies par realitātes TV šovu.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē