Airbnb pakalpojumi

Fredericksburg – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Fredericksburg – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

San Marcos

Šefpavāra Van Dornas mūsdienu ugunsgrēks Teksasā

10 gadu pieredze, ko gatavoju cienījamās Ostinas virtuvēs un vadu pasākumus, pirms piedāvāju privātas vakariņas. Es mācījos Leiths School of Food and Wine un ieguvu 1. līmeņa someljē sertifikātu. Esmu pirmais teksasietis, kurš absolvējis Leiths pārtikas un vīna skolu Londonā.

Pavārs

Kathryn franču un Vidusjūras virtuve

11 gadu pieredze es specializējos pikantā franču virtuvē ar itāļu un citām Eiropas ietekmēm. Es studēju Kalifornijas Kulinārijas akadēmijā. Es piedāvāju izsmalcinātas maltītes viesu galdiem ar individuālu noskaņu.

Pavārs

Boerne

Džareda sezonas un ilgtspējīgas maltītes

Džareda pieredze ietver dažādas virtuves, taču viņam ir īpaša saikne ar vietējo un ilgtspējīgo sastāvdaļu integrēšanu savās ēdienkartēs. Šī apņemšanās nodrošināt kvalitāti un ilgtspējību atspoguļojas, izmantojot Teksasas ar zāli barotu liellopu gaļu un sezonas produktus, nodrošinot, ka katra maltīte ir ne tikai garda, bet arī atbildīgi iegūta. Šefpavārs Džareds, kas pazīstams ar savu harizmātisko personību un rūpīgo uzmanību detaļām, izceļas ar personalizētu kulinārijas piedzīvojumu radīšanu saviem klientiem. Neatkarīgi no tā, vai tā ir vakariņu ballīte intīmā gaisotnē, grandiozas svinības vai korporatīvs pasākums, viņš piešķir unikālu akcentu katram gadījumam, atstājot viesiem paliekošas atmiņas un jaunu atzinību par smalkām vakariņām. Papildus savam kulinārijas meistaram Džareds ir spēcīgs kopienas un sadarbības aizstāvis.

Pavārs

Šefpavāra Mārvina maltītes no lauku saimniecības līdz galdam

35 gadu pieredze, ko sāku franču virtuvēs Denverā, Aspenā un Veilā, pirms apmetos Teksasas kalnu valstī. Es mācījos restorānā The Normandy Restaurant Français in Denver, CO. Strādāju pazīstamajā Hill Top kafejnīcā Frederiksburgā, Teksasā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē