
Airbnb pakalpojumi
Houston – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Houston – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Houston
Klasiskas amerikāņu garšas, ko piedāvā Tre 'VION
Kulinārijas profesionālis ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi pārtikas nozarē, tostarp vairāk nekā piecus gadus kā veiksmīga privāta ēdināšanas un ēdināšanas uzņēmuma īpašnieks ar vairāk nekā 100+ piecu zvaigžņu Google atsauksmēm. Izcilu maltīšu baudīšanu un liela apjoma pasākumu rīkošanu

Pavārs
Garšīgas Antonio vakariņas
20 gadu pieredze Mana specialitāte ir dažādu virtuvju gatavošana, piemēram, Āzijas, Itālijas, Francijas un Jamaikas. Es pilnveidoju savas prasmes, strādājot cienījamās virtuvēs, tostarp Pass un Provisions. Strādājot Siera kūku fabrikā, es tiku izvēlēts kā viens no 50 labākajiem šefpavāriem no 800.

Pavārs
Arnae izsmalcināta mājas stila kulinārija
Piecu gadu pieredze Es dalos savā mīlestībā pret ēdienu ar citiem, izmantojot rūpīgi pagatavotas maltītes. Es ieguvu grādu Augustes Eskofjē kulinārijas mākslas skolā. Es pašlaik gatavoju maltītes pensionētam Nacionālās futbola līgas spēlētājam un viņa ģimenei.

Pavārs
Dārgakmeņu vakariņas līča piekrastē
30 gadu pieredze Man ir vairāk nekā 30 gadu pieredze visos viesmīlības nozares aspektos. Kulinārijas un maģistra grāds viesmīlības pārvaldībā Džonsona un Velsas Universitātē. Es sāku savu šefpavāru uzņēmējdarbību, lai radītu atmiņas un iepazītu lieliskus cilvēkus.

Pavārs
Elizabetes paaugstinātas ēdienkartes
10 gadu pieredze, ko specializējos kadžunu, kreolu, franču, meksikāņu un eiroamerikāņu virtuvēs. Es studēju Teksasas Vīna skolā Hjūstonā, un esmu sertificēts WSET 1 un WSET 2. Es strādāju Musafeer - indiešu restorānā, kas ieguva Michelin zvaigzni Hjūstonā, Teksasā.

Pavārs
Satriecoši Ilonkas dēlīši
8 gadu pieredze Esmu pašmācīts šefpavārs, kurš aizraujas ar unikālu kulinārijas piedzīvojumu radīšanu. 2020. gadā es absolvēju Augusta Eskofjē kulinārijas mākslas skolu ar augstu godu. Es nodibināju uzņēmumu, kas koncentrējās uz gardu un māksliniecisku dēlīšu izgatavošanu.
Pavāri – visi pakalpojumi

Augstas klases pusdienu šefpavāre Melisa
15 gadu pieredze man ir bijusi daudzveidīga pieredze - no konditorejas izstrādājumu cepšanas līdz smalkām vakariņām. Esmu apmācīts konditors, kuram ir bijusi praktiska pieredze dažādās kulinārijas disciplīnās. Esmu ēdinājis privātus pasākumus un vadījis augstākās klases ēdināšanas piedzīvojumus.

Araceli iedvesmotas vakariņas uz vietas
10 gadu pieredze Mana pieredze ietver niršanas bārus līdz smalkām vakariņām Teksasā un dienvidrietumos. Esmu strādājis Truluck's, Fig & Olive, Uchi un True Food Kitchen. Mani aizrauj unikāla kulinārijas pieredze, kas savieno cilvēkus

Maka afrofranču garšas
15 gadu pieredze es atstāju korporatīvās finanses, lai kļūtu par šefpavāru, apvienojot franču virtuvi ar savām Nigērijas saknēm. Esmu apmācīts franču kulinārijas tehnikā. Es strādāju divos ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos, pilnveidojot savas prasmes smalkās vakariņās.

Augstākās klases privātas vakariņas, ko piedāvā šefpavārs Decardios
20 gadu pieredze esmu strādājis virtuvēs dažādos štatos, kur apguvu jaunas virtuves. Es mācījos kulinārijas skolā un profesionālās virtuvēs Amerikas Savienotajās Valstīs. Es strādāju par Indianapolisas Koltu izpilddirektoru.

Kristīnas kreolu iedvesmotas vakariņas
9 gadu pieredze Man ir aizraušanās ar ēdienu, ko audzina vecmāmiņas virtuvē ar savām kreolu receptēm. Es pilnveidoju savas prasmes San Jacinto kopienas koledžas kulinārijas programmā. Es augstu vērtēju cilvēku apvienošanu ar ēdienu, paužot mīlestību un rūpes katrā ēdienā.

Alehandro globālās garšas
25 gadu pieredze esmu strādājis virtuvēs visā Eiropā. Es mācījos Amerikas Kulinārijas institūtā. Esmu Les Toques Blanches un International Master Chef's Club biedrs.

Dienvidu kreolu virtuve, ko piedāvā Chrissy Joy
10 gadu pieredze Es sāku savu karjeras apguvi kulinārijas prasmju apguvi vecmāmiņas kreolu virtuvē. Esmu mācījusies San Jacinto kopienas koledžas kulinārijas skolā. Esmu starptautiskās Baznīcas atjaunošanas vārda iecienītākais pārdevējs.

Šefpavāra Aleksa Eiropas☆ virtuve Nr. 5
25 gadu pieredze Katrā pakalpojumā es veltu savu pieredzi labākā ēdiena nodrošināšanai. Apmācīts Eiropā kopā ar Michelin zvaigžņu šefpavāriem. Esmu kalpojis slavenībām, tostarp pāvestam. Unikāla maltīšu baudīšana.

Šefpavāra Kristīnes privātas vakariņas
15 gadu pieredze es veidoju pasaules iedvesmotas degustācijas ēdienkartes ar svaigām sezonālām sastāvdaļām. Kulinārijas māksla, ēdināšanas pakalpojumu pārvaldība, ilgtspējība un uzlabotas kulinārijas metodes. Es strādāju restorānos visā pasaulē, pirms sāku savu privāto šefpavāru uzņēmējdarbību.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē