Airbnb pakalpojumi

Katy – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

The Spice 11 piedzīvojums: pavārs Stefs

The Spice 11 Experience—Caribbean-American fusion with chef-curated gourmet flair.

Jūsu privātais šefpavārs

Specializējas itāļu, franču, keidženu-kreolu un amerikāņu reģionālajā virtuvē.

Šefpavāra Temijas Linnas dienvidu indulgence

Moderns dienvidu ēdināšanas piedzīvojums, kas apvieno dvēselisku garšu ar izsmalcinātu eleganci. Katrs kurss ir veidots, lai izbaudītu maņas un svinētu tradīcijas ar modernu greznību

Fusion Caribbean Flavors by Victoria

Esmu šefpavārs 20 gadu pieredzē, kurš ir sagatavojis maltītes LL Cool J un The Roots.

The Curated Table By Deja

Eksperts īpaši atlasītu maltīšu ieturēšanā, pielāgotās ēdienkartēs un aizraujošos kulinārijas piedzīvojumos visiem.

Elizabetes paaugstinātas ēdienkartes

Es gatavoju gardēžu virtuvi ar vietējo lauksaimnieku produktu. Fresh Farm to Table Expertise.

Skaistuma garša kopā ar šefpavāri LuīziSidnu

Radiet skaistu, gardu ēdienu, kas pielāgots unikālai klientu pieredzei.

Maka afrofranču garšas

Es apvienoju franču paņēmienus ar nigērijas un Āzijas garšām, lai baudītu drosmīgas, neaizmirstamas vakariņas.

Araceli iedvesmotas vakariņas uz vietas

Ēdiens, ko veicina radošums un dziļa cieņa pret dažādām virtuvēm un kultūrām.

Mūsdienu latīņu virtuve, ko piedāvā Kristiāna

Es apvienoju kultūras mantojumu ar mūsdienu tehnikām un drosmīgām garšām.

Augstākās klases privātas vakariņas, ko piedāvā šefpavārs Decardios

Es radu neaizmirstamus ēdināšanas piedzīvojumus.

Viņa var gatavot no Alīča

Es piedāvāju aizraujošas praktiskas kulinārijas nodarbības, ēdināšanas pakalpojumus un luksusa maltītes Hjūstonā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē