Airbnb pakalpojumi

Lomita – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Inovatīva Jēzus picu ēdināšana

Es veidoju picu degustācijas ēdienkarti, kas apvieno drosmīgas meksikāņu iedvesmotas garšas ar globāliem pavērsieniem.

Maikla pasākums Mesa Montano

Es radu dvēseliskas, stāstu vadītas maltītes intīmās sanāksmēs, kas sakņojas saiknē.

Klasika Kalifornijā

Piedāvājiet trīs gadu desmitiem ilgu Mišelina zvaigžņu piedzīvojumu katram ēdienam un maltītēm!

Svaigi kurināta Jēzus pica

Es ieguvu grādu kulinārijas mākslā un absolvēju Le Cordon Bleu Pasadena.

SimplyGourmetbyK

Man patīk iedvesmot cilvēkus, lai gan dalos ar savu ēdienu. Līdzsvars starp veselīgu Vidusjūras reģionu ar nevainojamu bagātību. Bioloģiskas sezonas sastāvdaļas, kas piedāvā īpašas maltītes.

The Culinistas privātā pavāra pieredze

Mēs piemeklējam labākos kulinārijas talantus kopā ar mājsaimniecībām, lai baudītu neaizmirstamas maltītes.

Gardas Rozalindas svinības

Esmu vadījis savu privāto šefpavāru uzņēmumu jau vairāk nekā 15 gadus.

Šefpavāra Pola garšas odiseja

Ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi, gatavojot maltītes Holivudas elitei, es jūsu galdā piedāvāju smalku maltīšu mākslu, pārveidojot katru ēdienu neaizmirstamā piedzīvojumā.

Kulinārā pieredze ar šefpavāru Sedriku

Augstas klases franču virtuve, kas ieradīsies pie jums

Sezonas šefpavāra galds — ziemeļvalstu x japāņu

Brīvi runā par galdu, ar ilggadēju pieredzi no A-listers līdz superjahtām - ar garšu, smalkumu un nelielu burvību katram ēdināšanas piedzīvojumam. Tā ir ballīte! IG: @caviarcitizen

Mūsdienu Cajun-Creole satiekas ar Raiena ēdienkartēm Kalifornijā

Es apvienoju dienvidu dvēseli ar Kalifornijas svaigumu, radot drosmīgas, sezonālas ēdienkartes.

Kenneth globālā virtuves virtuve

Starptautisku garšu apvienojums neaizmirstamos kursos.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē