Airbnb pakalpojumi

Gilbert – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Gilbert – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Privāta šefpavāra ēdināšana no lauka līdz galdam

12 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kas specializējas amerikāņu klasikā ar Āzijas akcentu. Es apgūstu divus kulinārijas grādus un mācījos pie šefpavāra Beau MacMillan. Es pilnveidoju savas prasmes un radošumu, strādājot ar šefpavāru Beau MacMillan.

Pavārs

Mesa

Šefpavāra piedzīvojums no Food Network kapāta čempiona

15 gadu pieredze Vadošā šefpavāra amatā 15 gadu laikā man pieder vairāki restorāni un pārtikas kravas automašīnas. Es studēju Le Cordon Bleu Skotsdeilā. Es esmu Food Network Chopped čempions un Supermarket Stakeout čempions.

Pavārs

Trevisa radošas smalkas vakariņas

22 gadu pieredze esmu strādājis augstākās klases viesnīcās un kā privāts pavārs vairākās pilsētās. Es studēju Kalifornijas kulinārijas akadēmijā un esmu ServSafe instruktors. Lauku dziedātājs bija laipns un zinātkārs par ēdienu, ko viņam pagatavoju.

Pavārs

Kristīnes augstākās klases un privātā pavāra pakalpojumi

Ar 13 gadu pieredzi mana dziļā mīlestība pret ēdienu un ēdiena gatavošanu lika man turpināt oficiālu kulinārijas apmācību un veiksmīgi pusdienot savā privātā šefpavāra pakalpojumu uzņēmumā-Gabbeys. Man ir grāds Ņūkāslas koledžā, un es četrus gadus mācījos Hiltonā kā šefpavārs. Esmu arī nopelnījis NCL kulinārijas balvu un 5 zvaigžņu atsauksmes visās tiešsaistes platformās.

Pavārs

Grega izcilas gardas vakariņas

Ar 32 gadu pieredzi viņš ir strādājis par šefpavāru un ģenerāldirektoru vairāk nekā 30 gadus. Viņš ir Pitsburgas Universitātes absolvents, kurš ir apmācījis restorānus Vašingtonā, Kolumbijas distriktā. Viņš izveidoja ēdienkartes US Open Waste Management Event un GQ jubilejas pasākumam.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē