
Airbnb pakalpojumi
Gilbert – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Gilbert – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Privāta šefpavāra ēdināšana no lauka līdz galdam
12 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kas specializējas amerikāņu klasikā ar Āzijas akcentu. Es apgūstu divus kulinārijas grādus un mācījos pie šefpavāra Beau MacMillan. Es pilnveidoju savas prasmes un radošumu, strādājot ar šefpavāru Beau MacMillan.

Pavārs
Mesa
Šefpavāra piedzīvojums no Food Network kapāta čempiona
15 gadu pieredze Vadošā šefpavāra amatā 15 gadu laikā man pieder vairāki restorāni un pārtikas kravas automašīnas. Es studēju Le Cordon Bleu Skotsdeilā. Es esmu Food Network Chopped čempions un Supermarket Stakeout čempions.

Pavārs
Trevisa radošas smalkas vakariņas
22 gadu pieredze esmu strādājis augstākās klases viesnīcās un kā privāts pavārs vairākās pilsētās. Es studēju Kalifornijas kulinārijas akadēmijā un esmu ServSafe instruktors. Lauku dziedātājs bija laipns un zinātkārs par ēdienu, ko viņam pagatavoju.

Pavārs
Kristīnes augstākās klases un privātā pavāra pakalpojumi
Ar 13 gadu pieredzi mana dziļā mīlestība pret ēdienu un ēdiena gatavošanu lika man turpināt oficiālu kulinārijas apmācību un veiksmīgi pusdienot savā privātā šefpavāra pakalpojumu uzņēmumā-Gabbeys. Man ir grāds Ņūkāslas koledžā, un es četrus gadus mācījos Hiltonā kā šefpavārs. Esmu arī nopelnījis NCL kulinārijas balvu un 5 zvaigžņu atsauksmes visās tiešsaistes platformās.

Pavārs
Grega izcilas gardas vakariņas
Ar 32 gadu pieredzi viņš ir strādājis par šefpavāru un ģenerāldirektoru vairāk nekā 30 gadus. Viņš ir Pitsburgas Universitātes absolvents, kurš ir apmācījis restorānus Vašingtonā, Kolumbijas distriktā. Viņš izveidoja ēdienkartes US Open Waste Management Event un GQ jubilejas pasākumam.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē